Uite c├óte reclame fac actorii din serialul ┬źVlad┬╗! Adrian Nartea, Diana Sar ╚Öi Andrei Aradits, cei mai solicita╚Ťi

12 octombrie 2019
image
Nu-i lipse┼čte ceasul de la m├ón─â de c├ónd promoveaz─â o firm─â de ceasuri

Sunt carismatici, talenta┼úi ┼či au, se vede treaba, mult lipici la public. Este motivul pentru care actorii din serialul ÔÇ×VladÔÇŁ sunt campioni la oferte de a juca ├«n spoturi publicitare ┼či videoclipuri, de a fi imaginea unor companii ┼či a promova, pe paginile lor de socia┬şlizare, diferite produse. Iar ei nu refuz─â, c─âci astfel ├«┼či rotunjesc sim┼úitor veniturile. Unii fac acest lucru dinainte de a juca ├«n produc┼úia de la PRO TV, al┼úii au ├«nceput s─â primeasc─â ofertele dup─â ce ┼či-au c├ó┼čtigat aici notorietatea.

Adrian Nartea (38 de ani) ├«i d─â via┼ú─â lui Vlad Pop, personajul principal al pove┼čtii. ├Änainte de a se muta ├«n Bucure┼čti, t├ón─ârul bra┼čovean a debutat ca model ├«n ora┼čul natal.

image
Este imaginea unei firme de ceasuri

A pozat pentru diverse reviste, a fost model pentru prezent─âri de mod─â ┼či a primit oferte de a prezenta emisiuni de televiziune. A prezentat evenimente, a jucat ┼či ├«n c├óteva seriale printre care ÔÇ×FastFoodÔÇŁ, ÔÇ×La BlocÔÇŁ sau ÔÇ×Fetele marinaruluiÔÇŁ ┼či apoi a primit oferte tentante de a face reclame la ceasuri, haine, produse farmaceutice sau iaurturi.

image
Este imaginea unei firme de ceasuri

A fost solicitat chiar s─â fie imaginea unei b─ânci ┼či l-a┼úi v─âzut ├«n postura de concurent la ÔÇ×Fort BoyardÔÇŁ.   

image
Andrei Aradits, al─âturi de Chef Florin Dumitrescu

Diana Sar (24 de ani), cea care o joac─â pe simpatica Roxana Stamate, este o apari┼úie diafan─â ├«n multe videoclipuri ale arti┼čtilor rom├óni. Am putea aminti c─â a fost dublura Innei ┼či a jucat rolul iubitei lui Sebastian Seredinschi ├«ntr-un videoclip recent la piesa ÔÇ×Iar─â-m─â s─â te iertÔÇŁ. ├Än plus, a primit un rol ├«ntr-un film italian, iar de cur├ónd Iura Lunca┼ču i-a propus s─â joace ├«n ÔÇ×Inve$titoriiÔÇŁ, o comedie care va ap─ârea anul viitor pe marile ecrane. ├Än plus, Diana apare ├«n reclame la haine, pantofi ┼či produse de frumuse┼úe. A fost solicitat─â pentru diverse ┼čedin┼úe foto pe care le-a realizat pentru diverse reviste sau branduri de haine.  

image
Monica Bârlădeanu postează pe pagina ei socială poze cu produse cosmetice

Pe actorul Andrei Aradits (45 de ani), interpretul lui ┼×tefan Dragomir, toat─â lumea ├«l ┼čtie din seriale, dar ┼či din postura de jurat la ÔÇ×Te cunosc de undevaÔÇŁ (Antena 1). A jucat ├«n ÔÇ×Lacrimi de iubireÔÇŁ, ÔÇ×├Än familieÔÇŁ, ÔÇ×Iubire ca ├«n filmeÔÇŁ, ├«n ÔÇ×Narcisa s─âlbatic─âÔÇŁ ┼či ÔÇ×O gr─âmad─â de carameleÔÇŁ. Acas─â, al─âturi de fiul s─âu, a f─âcut ┼či ni┼čte filmule┼úe sub sloganul ÔÇ×Singur CookÔÇŁ. Imediat dup─â asta a venit oferta de a face reclam─â la un lan┼ú de magazine al─âturi de Chef Florin Dumitrescu ┼či are nenum─ârate oferte de a merge la evenimente al─âturi de colegul s─âu. 

image
┼×tefan Iancu, ├«n reclama la o companie de telefonie

Pentru Monica B├órl─âdeanu (40 de ani), interpreta Carlei din serialul ÔÇ×VladÔÇŁ, ofertele pentru publicitate au fost mereu pe primul loc. A jucat ├«n filme ┼či seriale peste hotare, dar ┼či ├«n ┼úar─â, apare ├«n videoclipuri ┼či a prezentat ÔÇ×Ferma VedetelorÔÇŁ. Monica a ├«nceput s─â confec┼úioneze singur─â bijuterii ┼či a acceptat ofertele de reclam─â din partea produc─âtorilor. ├Än paralel cu film─ârile pentru serial, a acceptat s─â fie imaginea unor produse pentru sl─âbit, pentru machiaj ┼či chiar pentru bijuterii. A fost imaginea mai multor campanii ┼či este mereu solicitat─â pentru apari┼úii ├«n reviste.  

image
┼×tefan Iancu, ├«n reclama la o companie de telefonie

┼×tefan Iancu (21 de ani), sau R─âzvan Anu┼úei din ÔÇ×VladÔÇŁ, a debutat de mic ├«n filme ┼či reclame. A ap─ârut ├«n mai multe scurtmetraje, iar c├ónd a mai crescut, l-am rev─âzut ├«n produc┼úia ÔÇ×Un pas ├«n urma serafimilorÔÇŁ. Apoi a primit rolul dintr-o reclam─â de familie la un serviciu de telefonie mobil─â, unde joac─â ├«mpreun─â cu colegul s─âu din film, Vlad Ivanov. ├Än paralel, are spectacole de teatru, dar ┼či alte oferte ├«n scurtmetraje. 

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
irina iubit 1 jpg
salariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Moartea lui Michael Jackson era aproape inevitabilă! Dezvaluirile din cadrul autopsiei sale arata starea groaznică în care se afla Regele Pop la momentul morţii sale jpeg
irina iubit 1 jpg
ruby goala click jpeg
0C8A2914 JPG
andre JPG
irina tanase 13 jpg