Uite cum arată după 23 de ani rebelii de la «Şcoala Vedetelor»!


    2018. Vedetele arată impecabil, semn că au ştiut să fenteze trecerea timpului
2018. Vedetele arată impecabil, semn că au ştiut să fenteze trecerea timpului

Vă mai amintiţi de emisiunea ”Şcoala Vedetelor” (TVR 1), care a lansat artişti pe bandă? Călin Goia, Nadine, Călin Geambaşu sau Mihaela Cernea sunt doar câţiva dintre cei care au cunoscut celebritatea sub bagheta lui Titus Munteanu, realizatorul show-ului fenomen. Tinerii timizi de altădată câştigă acum bani frumoşi din muzică sau televiziune. Ei s-au reunit, luni, la Librăria Cărtureşti, la lansarea volumului “Titus Munteanu, un lord al micului ecran”, scrisă de Octavian Ursulescu.

S-a strigat din nou catalogul pentru foştii elevi de la ”Şcoala Vedetelor”, luni seară, la acest eveniment de suflet. Nadine  (41 de ani) a venit cu fiul ei, un adevărat prinţişor, Călin Geambaşu (41 de ani) şi-a adus iubita, Angi, şi băiatul, Davin, iar Călin Goia (42 de ani) şi-a făcut apariţia alături de băiat, de bebeluşă, dar şi de nevastă.


    1995. Tinerii artişti, alături de profesorul lor, Titus Munteanu
1995. Tinerii artişti, alături de profesorul lor, Titus Munteanu

N-au lipsit fostele “diriginte” Dana Mladin  (45 de ani) şi Geanina Corondan (47 de ani). La apel au mai răspuns prezent Diana Munteanu (39 de ani), Alice Bursuc (39 de ani), Mihaela Cernea (41 de ani), Titi Bălteanu (41 de ani), Marius Rădmănăşteanu  (42 de ani), Laurenţiu Niculescu (42 de ani), Rareş Dragomir (44 de ani) și Carmen Pop (40 de ani), care după ”școală” a devenit producătorul emisiunii ”Surprize, surprize!”. Anii au trecut peste soliştii aflaţi în urmă cu 23 de ani la debut, însă timpul a fost blând cu ei, căci şi-au păstrat candoarea tinereţii, aerul adolescentin, dar şi frumuseţea, dovadă stând şi fotografiile cu gaşca de aur, de acum şi din 1995. Cu toţii au depănat amintiri legate de profesorul lor, Titus Munteanu, care a încetat din viaţă în 2013, la 72 de an.


    Călin Geambaşu cu fiul lui, Davin
Călin Geambaşu cu fiul lui, Davin

“Prima oară când am ajuns la preselecţii, într-un studio, stăteam lângă Mihaela Cernea, care mă chemase, iar între noi, pe canapea, stătea Titus Munteanu. La un moment dat, nerăbdător să vină mai repede, am întrebat-o pe Mihaela când vine odată domnul acesta. Eu nu-l ştiam şi ei au început să râdă. Am colaborat foarte bine împreună şi nu-mi vine să cred că a trecut atât timp de atunci”, ne-a povestit Călin Geambaşu. 

Celebrul prezentator de evenimente  Octavian Ursulescu (70  de ani) a lansat  volumul ”Titus Munteanu, un lord al micului ecran”, la Editura Pro Universitaria, care se găseşte deja în librării, la preţul de 35 de lei.

În paginile cărţii veţi găsi un interviu cu celebrul om de televiziune, realizat cu câteva luni înainte de a înceta din viaţă, dar şi foarte multe dezvăluiri din culise şi poveşti despre marii artişti care au colaborat cu Titus Munteanu: ”Am început această carte când Titus trăia, şi-a dorit foarte mult să apară, am împărţit cu el două decenii de prietenie. Ne-am cunoscut în 1970, când Mihaela Mihai ne-a prezentat la o emisiune de Radio”.


    Călin Goia (42 de ani), mândru de bebeluşa lui
Călin Goia (42 de ani), mândru de bebeluşa lui

Şi Călin Goia, solistul trupei Voltaj, a povestit, cu nostalgie, despre mentorul său: ”Domnul Titus, acesta era apelativul cu care fiecare dintre noi, colegii, ne adresam dumnealui. Mi-a spus că m-ar lua în echipă, dacă aş locui mai aproape, eu fiind din Cluj, acesta este şi motivul pentru care m-am mutat la Bucureşti. Domnul Titus n-a fost niciodată pentru noi doar omul care conducea, de sus, din regie, a fost mai mult decât atât, un prieten, un sfătuitor pentru fiecare dintre noi, şi un om care punea mult suflet. A ştiut să păstorească o echipă de puşti, care mai de care mai nebuni”.

Dacă unii dintre ei continuă să strălucească pe scenă, ca solişti, alţii au rămas colaboratori ai unor posturi tv. De pildă, Dana Mladin şi Laurenţiu Niculescu sunt producători la Antena 1, iar Diana Munteanu prezintă emisiunea ”Prietenii de la 11”, la acelaşi post tv. Cât o priveşte pe Alice Bursuc, ea este, de câţiva ani, editor la o revistă.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png