Uite cum dau jos colăceii de la cozonacul de Paşte!

Ultima actualizare:
Adina Buzatu  aleargă până  la epuizare
Adina Buzatu aleargă până la epuizare

La masa de Paşte, vedetele noastre s-au înfruptat din bunătăţi, fără să ţină cont că pasca, drobul şi cozonacul sunt adevărate bombe calorice. După petrecerile în familie, ele s-au speriat atât de tare când şi-au văzut colăceii de pe burtică, încât s-au reapucat urgent de sport.

Ileana Badiu (40 de ani) ţine enorm la silueta ei, aşa că a doua zi de Paşte s-a şi grăbit să-şi scoată bicicleta din garaj: ”Nu a fost o zi cu soare, dar măcar nu a plouat şi s-a putut pedala. M-am plimbat cam şase kilometri prin parc”, s-a lăudat fosta vedetă tv, pe contul ei de Facebook.

Natalia Mateuţ  trage de  fiare la sală
Natalia Mateuţ trage de fiare la sală

Norii grei nu au speriat-o deloc nici pe  stilista Adina Buzatu (39 de ani), care şi-a pus adidaşii de firmă şi treningul din dotare şi a alergat până la epuizare. Nemachiată, cu gluga trasă pe cap, ea a dat câteva ture printre scaunele din tribuna Stadionului ”Arcul de Triumf”, din Bucureşti: ”Am avut un regim alimentar desfrânat, chiar dinainte de Paşte, când am fost în Elveţia şi am mâncat foarte mult. Iar de Sărbători m-am înfruptat din tot ce înseamnă preparate tradiţionale. Trebuie să scap de trei kilograme”, ni s-a plâns ea.

Denisa Tănase de la Bambi  a jonglat cu  ganterele de  3 kilograme
Denisa Tănase de la Bambi a jonglat cu ganterele de 3 kilograme

În ceea ce o priveşte pe Natalia Mateuţ (24 de ani), care pe perioada Sărbătorilor a  renunţat la dietă şi a dat iama în cozonacul şi în salata de boeuf gătite de mama ei, aceasta deja s-a mutat în sala de sport: ”Când intru în sală nu glumesc, eu chiar muncesc. Trag de fiare, îmi antrenez toate grupele musculare, am şi un metabolism care mă ajută, aşa că nu-mi fac neapărat grijă când pun o jumătate de kilogram pe mine”, ne-a spus vedeta tv. 

Roxana Vancea  munceşte  pe rupte la  sala de sport
Roxana Vancea munceşte pe rupte la sala de sport

Dar şi fosta asistentă tv, Roxana Vancea (25 de ani) se simte vinovată că a dat gata prăjiturile mătuşii ei, aşa că a luat măsuri: ”Am mâncat mai mult dulciuri. Am mers şi în prima zi de Paşte la o sală de sport din Târgu Jiu, după ce am petrecut cu familia mea. Iar când am revenit în Bucureşti, am reluat antrenamentele zilnice”, a declarat ea, pentru Click!


    Roxana Vancea  munceşte  pe rupte la  sala de sport
Roxana Vancea munceşte pe rupte la sala de sport

Roxana măsoară 1,63 m şi vrea să se menţină la 49 de kilograme. Denisa Tănase (28 de ani), de la Bambi, a fost cea mai curajoasă, vecinii urmărind-o cum face exerciţii, în maiou, deşi era cam frig: ”Am ieşit desculţă în iarbă, m-am simţit excelent. Am făcut câteva exerciţii cu ganterele de 3 kilograme, ca să mă mai înviorez şi să dau burtica jos, căci am cam exagerat cu bunătăţile. Dar mă voi întoarce şi în sala de sport, căci acolo pot face exerciţii mai complexe, inclusiv pentru abdomen”, ne-a dezvăluit ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net