Uite pe cine a părăsit iubitul lui Nicolle Stănese pentru vedeta de la "Bake Off" România

Nicolle şi Marius s-au fotografiat fericiţi la malul mării
Nicolle şi Marius s-au fotografiat fericiţi la malul mării

I s-a stricat masca de zână lui Nicolle Stănese! În viaţa reală, prezentatoarea tv nu este nici pe departe atât de ingenuă, aşa cum se vede pe sticlă. Povestea ei amoroasă cu iz de amantlâc a ajuns subiect de bârfă în oraşul ei natal, unde bruneta, şi ea măritată, la momentul respectiv, şi cu o fetiţă, a reuşit să-i "spargă" casa unui bărbat căsătorit, tatăl unui băieţel.

Nicolle Stănese joacă dur atunci când nu se află în faţa camerelor de luat vederi. Vara trecută când au început filmările emisiunii de la Pro Tv  a cărei gazdă este, inima brunetei bătea tare şi nu din cauza emoţiilor. Căsătorită cu Mihai Cioltea (38 de ani), un manager important, cunoscut ca fiind "omul Zara", Nicolle s-a îndrăgostit nebuneşte de un alt bărbat, sibian de-al ei, Marius Oprean.

Adelina şi băieţelul ei Albert pe care îl are din mariajul cu Marius Oprean
Adelina şi băieţelul ei Albert pe care îl are din mariajul cu Marius Oprean

Atât de mult a pus preţ pe această nouă relaţie, că vedeta a dat cu piciorul unui mariaj de trei ani. Anul trecut în toamnă, ea şi Mihai Cioltea au divorţat în mare secret. De câteva zile, vedeta, care acum este liberă ca pasărea cerului, nu se mai ascunde de nimeni şi a dat frâu liber sentimentelor. În schimb, fosta soţie a lui Oprean se vede presată de conjunctură să se mute din oraş ca să nu o mai arate nimeni cu degetul.

Fosta nevastă se mută din Sibiu

"Adelina şi Marius au trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care la scurt timp a venit pe lume fiul lor, Albert Nicolas. Imediat după naştere au apărut problemele şi deşi relaţia era pe marginea prăpastiei, cei doi s-au căsătorit când băieţelul lor avea un an. Nunta se pare că a fost mai mult de dragul copilului, căci Marius era încă de pe atunci într-o relaţie cu Nicolle.

Adelina, Marius şi băieţelul lor la botez, pe vremea când erau fericiţi
Adelina, Marius şi băieţelul lor la botez, pe vremea când erau fericiţi

Lucrurile au început să se strice între Adelina şi Marius şi prin vară ea a fost sunată de cineva care i-a povestit că soţul ei este într-o relaţie de mai mult timp cu Nicolle. Pus în faţa faptului împlinit, el nu a recunoscut nimic, dar în noiembrie, după două luni de chin, el şi-a invitat soţia la notar, să divorţeze. S-au separat, au custodie comună asupra copilului şi sunt în relaţii cordiale, doar că Adelina a trecut prin clipe cumplite.

Adelina si Marius au divorţat la un an de la nuntă
Adelina si Marius au divorţat la un an de la nuntă

Acum ea s-a mutat din Sibiu ca să nu-i ma vadă împreună, prin oraş. Nicolle îi conduce maşina Adelinei şi are grijă ca ea să vadă cât de fericită este cu fostul ei soţ", au povestit pentru Click! surse din apropierea noului cuplu.


    Adelina si Marius au divorţat la un an de la nuntăfoto: arhiva personală
Adelina si Marius au divorţat la un an de la nuntăfoto: arhiva personală

Nicolle juca la două capete de mai bine de un an

Nici soţului lui Nicolle nu i-a venit să creadă că vedeta este o foarte bună actriţă. El nu a bănuit că îl înşală de mai bine de un an şi avea încredere oarbă în ea. "Mihai era mai mult plecat, iar anul trecut el se afla în Rusia, când ea se vedea liniştită cu amantul. Făcea naveta Moscova-Sibiu şi pleca duminica, iar vinerea se întorcea acasă. Având timp la dispoziţie din belşug, Nicolle şi-a putut vede în paralel de idila cu Marius. A fost foarte greu şi pentru Mihai. El şi Nicolle vorbesc după divorţul din noiembrie lucruri strict legate de fiica lor Ana Victoria", au povestit surse din apropiera prezentatoarei.  

Nicolle Stănese nu are nici cea mai mică umbră de regret că a stricat două familii. Bruneta se pozează în ipostaze tandre alături de noul ei iubit cu care se pare că anul acesta va ajunge la altar pentru a doua oară.       

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop supărare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg