Copac prăbușit peste fetița cântărețului Matteo, în București

Ultima actualizare:

Matteo și Elena Neagu, mama fetiței artistului, Mia, au trecut printr-o cumpănă greu de suportat de oricare părinte, marți seară, 5 iulie.

Un copac a fost smuls din rădăcini, în parcul Kiseleff, din sectorul 1 , din București, și le-a pus în pericol copilul și pe bona micuței.

Copilul a fost zgâriat de crengi

Noi am fost sunaţi de către bonă. Ne-am îndreptat foarte repede către parc. Nu au fost rănite, ci foarte puţin zgâriate, însă au trăit o sperietură „frumoasă”. Pur şi simplu s-a desprins acel copac, cu rădăcină cu tot şi a căzut peste banca pe care ele se jucau.

Au apucat să alerge din zona respectivă. Au fost zgâriate şi nu a fost o situaţie tocmai plăcută”, a povestit Elena Neagu, pentru România TV.

Emoțiile au fost pe măsură, așa că ambii părinți s-au grăbit la fața locului pentru a-și lua copilul. La fața locului au descoperit ceva și mai îngrijorător. Chiar dacă fetița nu fusese rănită fizic, micuța era traumatizată de nenorocirea care s-ar fi putut întâmpla. Mia nu a fost lovită de trunchi, ceea ce ar fi însemnat un dezastru, dar a fost atinsă de crengile arborelui căzut.

Citește și: Cât de frumoasă este fetița lui Matteo! Mia a împlinit 2 ani în vacanța din Indonezia!

„Când am ajuns în parc mă aşteptam că a căzut o creangă, nu mă aşteptam la un copac cu totul. Mă gândesc că ar trebui luate măsuri astfel încât să poată fi prevenite astfel de situaţii. Aseară abia ne-am liniştit după şocul pe care l-am trăit. Singurul lucru pe care ni-l dorim este să putem fi liniştiţi în momentul în care ne trimitem copilul în parc, mergem cu el în parc. Să nu stăm stresaţi că se pot produce tragedii.

Fetița a fost traumatizată de experiență

Fetiţa este la vârsta la care nu înţelege pericolele neapărat. S-a speriat pe moment crezând că a făcut ea un rău de a căzut copacul respectiv. Este la vârsta la care nu precepe încă riscurile”, a povestit mama fetiţei, la România TV.

Informația a fost confirmată pentru Click! și de surse apropiate familiei artistului, care ne-a asigurat că, în cele din urmă, din fericire, fetița este în regulă, reușind să treacă și peste trauma trăită.

Citește și: Connect-R şi Alex Velea se bat în trupe de «adoptaţi». Cine sunt soliştii pe care îi ajută să-şi facă un nume în muzică

Ca o ironie, în luna decembrie a anului trecut, Matteo a lansat, în colaborare cu Theo Rose, melodia „Copacul”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net