Un om de bază a părăsit echipa lui Dan Capatos! X-tra Night Show începe fără el din toamnă

Ultima actualizare:
Toată vara, Silviu a animat atmosfera la Nuba Beach Bar
Toată vara, Silviu a animat atmosfera la Nuba Beach Bar

Se face curăţenie în televiziuni! Grilele de programe sunt date peste cap, iar vedetele pleacă, sunt puse pe liber sau înlocuite cu altele. Şi la emisiunea lui Dan capatos au avut loc modificări. Noul sezon X-tra Night Show va debuta fără dj. Silviu Andrei. Anunţul a fost făcut chiar de el, prilej cu care şi-a luat rămas bun de la fanii care îl urmăresc de şase ani la Antena 1.

Modificări pe bandă rulantă la Antena 1. Simona Gherghe va avea un partener de prezentare la Acces Direct, iar echipa lui Dan Capatos nu mai este atât de numeroasă. Dj. Silviu Andrei a anunţat că a părăsit pupitrul de la care punea muzică în platoul emisiunii şi îşi primea invitaţii în paşi de dans. Anunţul a fost făcut chiar de el pe contul de Facebook. 


    Toată vara, Silviu a animat atmosfera la Nuba Beach BarFoto: arhivă personală
Toată vara, Silviu a animat atmosfera la Nuba Beach BarFoto: arhivă personală

"Dragilor, noul sezon #XtraNightShow - Antena1 din această toamna va continuă fără participarea mea. Au trecut 6 ani minunați alături de oameni senzaționali cu care am legat prietenii pentru tot restul vieții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați rămas măcar un minut cu ochii în televizor să va uitați la emisiunea noastră seară de seară. Mulțumesc tuturor colegilor din echipa #XtraNightShow și în special lui Dan Capatos, omul care m-a pus în lumina reflectoarelor de televiziune și a crezut cel mai mult în mine. Vă iubesc, mult succes în continuare tuturor și să auzim de bine!", a notat Silviu Andrei.

Dj-ul a animat atmosfera la un celebru club de pe Litoral.

image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net