Una dintre gemenele Cheeky Girls s-a măritat. Cine e alesul ei

Ultima actualizare:

    Monica de la Cheeky Girls s-a măritatFoto: Getty
Monica de la Cheeky Girls s-a măritatFoto: Getty

Monica și Gabriela Irimia (34 de ani) s-au stabilit în Marea Britanie, acolo unde s-au făcut cunoscute ca Cheeky Girls, mai ales cu melodia Cheeky Song. Au apărut și prin România la diverse emisiuni, printre care și "Serviți, vă rog!", dar cariera lor nu a luat niciodată un avânt atât de mare precum fetele și mama lor și-ar fi dorit.

Una dintre surori, Gabriela, s-a iubit chiar și cu un parlamentar britanic, Lembit Opick, dar Monica a fost prima care a dat lovitura. Ea s-a căsătorit cu Shaun Taylor, după o relație lungă și o logodnă de patru ani.

Mama gemenelor s-a mândrit mereu cu cel care i-a devenit ginere și a recunoscut că "a scăldat-o" pe fiica ei în cadouri scumpe, așa cum a declarat și pentru The Sun: "Este un băiat foarte special. Merge la toate show-urile ei și i-a cumpărat multe cadouri, inclusiv o mașină. Inelul de logodnă are un diamant imens."


    Monica și Shaun erau logodiți din 2012Foto: arhivă personală
Monica și Shaun erau logodiți din 2012Foto: arhivă personală

În urmă cu trei ani, Margareta Irimia a povestit și pentru Click!: „Shaun i-a dăruit de curând Monicăi o superbă casă cu etaj şi curte, aflată în apropierea locuinţei mele. I-a cumpărat şi câteva găinuşi, pentru că Monica le iubeşte foarte mult, două sunt albe, iar una neagră. Când nu este în concerte, se ocupă de ele, le hrăneşte, dar când pleacă, un angajat are grijă de ele".

Ultimele informații despre cealaltă fată Cheeky, Gabriela, sunt că s-ar iubi cu un român care are afaceri mai ales în Ungaria. Gabi este și cea care a făcut publică vestea căsătoriei surorii sale: "Monica și Shaun s-au căsătorit în 20 noiembrie... cel mai frumos cuplu din lume!!! Le urăm dragoste și fericire! Gaby și familia."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net