«Urâţii» din showbiz-ul românesc reacţionează - VIDEO

simeon stalpnicul png

După iniţiativa click.ro de a afla care sunt cele mai urâte personaje din showbiz-ul românesc, reacţiile nu au întârziat să apară. Cu musca pe căciulă sau poate nu, ocupanţii primelor poziţii din top au dat replica cum au ştiut ei mai bine, în propriile emisiuni.

Prezentăm aceste reacţii, în forma lor reală chiar dacă pe alocuri este criticată, si asta pe nedrept. Nu click.ro i-a propus pe Cătălin Măruţă sau pe Cristi Brancu pentru acest top, ci internauţii care ne citesc zilnic. Uite dovada!

Citeşte articolul în care s-au făcut propunerile, aproximativ 400 de comentarii

Tot cititorii au votat.

Află aici topul urâţilor, aşa cum i-au votat cititorii!

Iată ce a zis Cătălin Măruţă:

"Sunt Cătălin Măruţă şi sunt al doilea cel mai urât bărbat din showbiz. Fie că sunt primul, fie al doiela, după Romeo Fantastikul sunt într-o companie selectă în acest clasament, pentru că îmi ţin de urât: Adrian Enache, Cristi Brancu, Capatos, Bendeac şi alţi urâţi celebri. Enache e pe locul 4, că de aia e vânat de femei, de urât ce e. De aia s-au bătut pe el două distinse doamne... de urât!", monologa Măruţă la debutul emisiunii de miercuri seara.

Reacţia lui Cătălin Măruţă - VIDEO

După care Cătălin a continuat: "Pe mine probabil m-au votat fanii Andreei Bălan şi ai Annei Lesko. Dacă dăm crezare rezultatelor acestui Top, şi de ce nu am face-o, rezultă clar că bărbaţii din showbiz-ul românesc s-au ridicat pe alte criterii decât frumuseţea aşa că, băi băieţi, bravo nouă! Vă daţi seama că dacă urâţi fiind aveam succesul ăsta, dacă mai eram şi frumosşi eram de-a dreptul mortali", a explicat Măruţă vorbind singur aşa cum o face la începutul fiecărei emisiuni.

simeon stalpnicul png

Mai destinşi au fost Cristi Brancu şi Dan Capatos, care s-au amuzat teribil de iniţiativa click.ro, ba chiar au apreciat acest lucru, fiind primul top de acest fel de la noi din ţară. "Nu am înţeles cum de seara pe la 6-7 noi doi eram la 0,6-0,7 la sută, adică eram cei mai frumoşi dintre urâţi. Problema e că brusc am urcat toţi, noi doi şi Măruţă, pe primele poziţii. Adică trei emisiuni de profil", a mărturisit Dan Capatos (locul 10 în Top Urâţi - n.r.), invitat la Agentul VIP de pe Antena2.

Reacţiile lui Dan Capatos şi ale lui Cristi Brancu (min. 58)

La rândul său Brancu a explicat senin că cel mai important e felul cum te văd cei apropiaţi nu alţii, iar dacă pentru soţie eşti cel mai frumos, e tot ceea ce contează. "Nu m-am ofticat şi chiar Oana mi-a spus că oamenii de succes şi care ajung bogaţi sunt în general urâţi. Că-i urăşte lumea că le au pe toate", a spus Cristi Brancu, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

     Citeşte şi:         Care e cea mai urâtă femeie din showbiz? Votaţi în semifinala a II-a!         Votează cea mai urâtă vedetă feminină din showbiz-ul românesc! -semifinala I-a!

image png
sarah anamaria prodan jpg
cub anamaria prodan png
giselle si tom brady
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
FotoJet (1) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle png
traian basescu 0 jpeg
Kelemen Hunor FOTO gov.ro
plante 1 jpeg
image
image
image
image
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
FotoJet (1) jpg
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
1 will smith jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg