Urmașa Sofiei Vicoveanca, pentru prima dată fără costumul tradițional

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Și-a obișnuit publicul să o vadă doar în costumul tradițional și nu a apărut niciodată în fața fanilor fără prețioasele ei ii. Iată că ieri, cu ocazia zilei sale de naștere, Angelica Flutur a apărut în haine normale. Solista de muzică populară arată super!

Este considerată urmașa Sofiei Vicoveanca! Angelica Flutur are un talent aparte și-și reprezintă cu multă cinste și un devotament aparte zona Bucovinei, Vatra Moldoviței, întocmai celebra sa vecină.Ieri, Angelica Flutur, simpatica interpretă de muzică populară, a împlinit 30 de ani. Nici nu ai zice că are vârsta asta pentru că arată precum o adolescentă și are un spirit jucăuș și o candoare aparte, însă a reușit să se transforme în  femeia fatală, într-o ședință foto inedită.

A și reușit acest lucru! Posesoarea unei zestre impresionante de peste o sută de ii și costume populare, frumoasa Angelica a hotărât să aibă o amintire cu ea în haine obișnuite, așa cum o știu doar apropiații. După cum se știe, bruneta cârlionțată, cu ochi verzi poartă cu mândrie straiele tradiționale originare din Bucovina, și nu a apărut vreodată în fața publicului  ei în haine obișnuite, așa că aceste poze îi vor surprinde pe fanii frumoasei artiste. Îmbrăcată într-o rochiță roz, sau o cămașă albă și fustă stilizată, pe cizme cu toc, Angelica Flutur arată super lângă bradul de Crăciun, iar fanii au complimentat-o intens. Unii dintre ei au recunoscut-o cu greu!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net