Vă mai aduceți aminte de Ileana Badiu? Este superbă la 47 de ani și radiază în brațele soțului

Ultima actualizare:

Ileana Badiu este una dintre cele mai frumoase din prezențe din lumea mondenă. La 47 de ani, este o antreprenoare de succes, iar în plan sentimental, trăiește o minunată poveste de dragoste cu soțul ei. Recent, Ileana Badiu a surprins pe toată lumea cu câteva imagini în care arată senzațional de seducătoare, în brațele partenerului ei de viață, Cătălin. 

Este superbă la 47 de ani și radiază în brațele soțului
Este superbă la 47 de ani și radiază în brațele soțului

Ileana Badiu nu-și arată vârsta! La cei 47 de ani, frumoasa antreprenoare radiază de fericire și arată extraordinar de bine alături de soțul ei, Cătălin Badiu, cei doi fiind împreună de 17 ani. 

Cu siguranță «îndrăgosteala» are efecte cu adevărat miraculoase, căci Ileana este o adevărată apariție, ce poate lua minea oricărui bărbat. Ea a împărtășit recent urmăritorilor ei de pe social-media o serie de imagini, în care arată asemenea unei zeițe răsfățate de un «biet» muritor, în cazul acesta, soțul Cătălin Badiu. 

Citește și: Ileana Badiu a trecut printr-un adevărat calvar, ca să devină mamă

Ileana își arată formele voluptoase într-o rochie galbenă vaporoasă, lungă, cu o crăpătură într-o parte  ce-i dezgolește picioarele bronzate și sculptate. Nici decolteul adânc nu este de ignorat, care este foarte evident într-o imagine în care partenerul ei o strânge cu dor în brațe, în timp ce Ileana Badiu zâmbește larg. 

Pentru Ileana și Cătălin a fost un moment extrem de special, căci au celebrat 14 ani de mariaj, de-a lungul cărora au învățat să-și fie alături indiferent de obstacole. 

«14 ani de casatorie si aproape o viata de cand suntem impreuna ❤️ la bine si la rau tinandu-ne de mana mereu la propriu si la figurat.», a scris Ileana în dreptul fotografiilor. 

Ileana Badiu: « Au existat și momente când am vrut să mă despart»

Ileana Badiu este fosta soție a omului de afaceri și fost tenismen, Dinu Pescariu. Frumoasa blondă și jucătorul de tenis au fost căsătoriți din 2001 până în 2004, iar după despărțire, Ileana s-a ocupat serios de antreprenoriat. 

Fizicul ei nu a trecut neobservat în cercurile mondene astfel că a bifat și o scurtă carieră în televiziune, ca prezentatoare. În 2008, Ileana și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Cătălin Badiu, de profesie medic neurochirurg. Cei doi au avut o cununie de poveste în «orașul îndrăgostiților», la Paris. Ulterior, aceștia au devenit părinții unui fiu, pe nume Sasha. 

La noi a funcționat relația la distanță pentru că avem o chimie extraordinară și comunicăm foarte bine! O relație la distanță te ajută să te cunoști mult mai bine. Cumva, dorul acesta provocat de distanță stimulează o relație. (...) Au existat și momente când am vrut să mă despart, dar căsătorindu-mă mi-am dat seama că aveam cum să-l constrâng, cumva să ne vedem mai des. Mi-am dat seama că fiecare are dreptul la o bună dezvoltare profesională, el fiind medic primar de chirurgie cardiovasculară", a povestit Ileana, în platoul emisiunii "Vorbește lumea", despre relația cu soțul ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net