vacanța mare

2 septembrie 2015
article img
Mugur de la ”Vacanța Mare” e căsătorit de peste două decenii cu Rodicafoto: arhiva personală

Mugur Mihăescu de la ”Vacanța Mare” a găsit nu doar rețeta pentru un umor care rezistă de peste 15 ani pe micile ecrane, ci și formula pentru căsnicia ideală. Bărbatul din spatele celebrilor Garcea și Leana este căsătorit de mai bine de două decenii cu Rodica.

Umoristul de la ”Vacanța Mare” dezvăluie formula fericirii care stă la baza căsniciei sale din viața de toate zilele cu Rodica. Însurat de mai bine de 20 de ani, Mugur Mihăescu (48 de ani) nu vede în timp un dușman. Dimpotrivă, crede că anii care au trecut au transformat iubirea pentru soția sa în ceva mult mai complex și mai puternic.

“După atâția ani, nu îți mai poți închipui viața altfel. Este și obișnuință, este și iubire, e prelungirea firească a ființei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să știe să facă multe compromisuri. Este vorba de înțelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieții te face să înțelegi dacă lozul tău a fost câștigător sau nu”, a dezvăluit actorul.

Mugur de la ”Vacanța Mare” are o fiică majoră

Foarte activ din punct de vedere social, umoristul de la ”Vacanța Mare”a știut să gasească timp și pentru familia lui. Mugur a încurajat-o pe fiica sa, aflată acum la vârsta majoratului, să aleagă de fiecare dată ce e mai bun pentru ea. “Facem multe împreună. Este ca și cum aș petrece timpul învățând și iar învățând. Ivona este la fel de bună la învățătură ca mama ei!’, a mai spus umoristul.

”Vacanța Mare” s-a întors după o pauză de câțiva ani 

article img
”Vacanța Mare” s-a întors cu un nou sezon la Kanal Dfoto: Kanal D

După mai mulți ani de pauză și câteva negocieri eșuate cu mai multe posturi de televiziune, Mugur Mihăescu și ”Vacanța Mare” revin cu un nou sezon la Kanal D, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30.