Văduva lui Pintea se mărită! Uite cine i-a furat inima

image
Laurenţiu şi LaviniaFOTO FACEBOOK

Lavinia Tatomir a făcut un anunț-șoc marți seară. Văduva regretatului actor Adrian Pintea a anunțat marți seară pe contul ei de pe o rețea de socializare că a decis să se mărite. Cu această ocazie, l-a și prezentat pe viitorul ei soţ, Laurențiu, un bărbat înalt, bine făcut, de profesie medic, despre care toți prietenii Laviniei spun că este perechea perfectă pentru ea.

„Formăm un cuplu de câteva zile şi m-a cerut de soţie încă din prima zi”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Lavinia Tatomir.

Lavinia a explicat ce a determinat-o să aștepte atât de mult până să-și refacă viața alături de un alt bărbat:

„El este Peştisorul meu de Aur (Laurenţiu), viitorul meu soţ! În curând împlinesc 34 de ani. Viața mi-a oferit momente de fericire deplină și de durere cruntă. Timp de 7 ani, după moartea lui Adrian, suferința și singurătatea mi-au fost cei mai puternici aliați. La Craiova, cu toată forța disperării, mi-am recăpătat echilibrul sufletesc. Cum îți poți regăsi ancora, temelia, sensul profund al existenței în afara iubirii? Învățând să accepți, să înduri, să înțelegi, să speri. Sentimentul acesta, ca nimic din existența noastră, nu este întâmplător, nu m-a părăsit niciodată, însoțindu-mă întotdeauna, ca un șoim pe umăr.

Nu am făcut niciodată parte din categoria femeilor care aleg să trăiască în derivă, evadând sentimental la nesfârșit doar pentru că așa solicită societatea în goana ei după senzațional. În toți acești ani ai singurătății mele, am rămas devotată total unei amintiri din ce în ce mai estompate a iubirii mele trecute. Chiar dacă în tot acest timp în viața mea nu am oferit accesul nici unei prezențe fizice masculine, nu mi-am permis deznădejdea. Am rămas liniștită și împăcată cu mine însămi și am știut că mă aflu pe un făgaș normal al existenței mele. Ani de zile în care mi s-au făcut, cu o insistență uluitoare, aluzii referitoare la starea mea civilă, «oferte sentimentale» care mai de care mai tentante din punctul altora de vedere, reproșuri nemeritate. Intrigi de neimaginat s-au năruit brusc atunci când m-am văzut nevoită să explic cu stăpânire de sine că viața mea nu trebuie să-i preocupe pe alții mai mult decât viețile proprii, că am un anumit profil psihic, moral, intelectual și fizic pe care mi-l doresc alături. Un om în conformitate cu inima mea, cu așteptările mele. În lipsa lui, am acceptat singurătatea.

10636799 1516974571853253 4912050351126204167 o jpeg

Am preferat-o singurătății în doi, pe care o regăsesc, cu părere de rău, în atât de multe cupluri. Am fost și sunt o femeie lipsită de dorințe impetuoase, pregătită prin temperament și autoeducație să aștept fără a mă abandona disperării. Ani în șir mi-am demonstrat mie însămi că, printr-o muncă metodică asupra ființei mele, m-am putut domina, controla, fără să mă simt frustrată de lipsa unei prezențe masculine în viața mea. Nu am simulat nicicând ascetismul. Doar că, o vreme, nevoile mele au fost mai degrabă de ordin spiritual. Mi-am înfruntat singurătatea și alteori am savurat-o cu încântare. Dacă cineva a crezut că eu, la Craiova, mi-am petrecut timpul doar plângând sau tânguindu-mă într-un doliu care refuza să mă părăsească, s-a înșelat nespus de tare”.

adrian pintea lavinia tatomir jpeg
Adrian Pintea şi Lavinia au fost căsătoriţi şapte ani

Adrian Pintea şi Lavinia Tatomir (34 de ani) au format un cuplu timp de mai bine de zece ani, din 3 ianuarie 1997, când s-au cunoscut la Craiova, orașul natal al Laviniei, unde actorul juca în acea seară rolul principal, pe scena teatrului, în piesa „Hamlet”, până în ultima zi de viață a lui Adrian Pintea, 8 iunie 2007.

Iată cum l-a prezentat pe noul iubit, medicul Laurențiu:

simeon stalpnicul png

„Am învățat să aștept, pentru că dictonul «Până în ziua când Dumnezeu va binevoi să-i destăinuiască omului viitorul, toată înţelepciunea omenească va fi cuprinsă în aceste două cuvinte: aşteaptă şi nădăjduieşte» (Alexandre Dumas, «Contele de Monte-Cristo») mi-a fost călăuză.

Laurențiu este darul minunat pe care îl primesc în viața mea cu toată recunoștința și bucuria regăsirii. Pentru că ne cunoaștem de atât de mulți ani, pentru că mi-a fost un coleg minunat și prieten de suflet ca nimeni altul, pentru că este un om profund bun și tandru, pentru că este un medic de excepție, dăruit semenilor săi, pentru că, de curând, mi-a oferit toată dragostea și atenția lui, pentru că am încredere în el și pentru că vrem să pornim la un nou drum împreună, îi mulțumesc! Lui și Universului întreg... Îl iubesc! Lavinia Pintea, august 2014”.

Radu Mirică s-a sinucis
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
zona transnistria
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel