Valentina Ionescu, acuzații grave la adresa Spitalului din Pitești! "Au legat-o pe mama cu AVC de pat, de mâini și de picioare!"

Ultima actualizare:

    Valentina Ionescu trece printr-un coşmar de când mama ei a făcut AVC şi CovidFoto: arhivă personală
Valentina Ionescu trece printr-un coşmar de când mama ei a făcut AVC şi CovidFoto: arhivă personală

Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu trăiește o dramă. Mama ei, în vârstă de 72 de ani, a suferit, recent, un accident vascular celebral. Cântăreața și-a dus mama de urgență la Spitalul Județean din Pitești. La câteva zile după internare, femeia a fost depistată pozitiv cu Sars-Cov-2. Conform Valentinei Ionescu, personalul spitalului ar fi legat-o pe mama ei de pat, bolnavă fiind, iar femeia a ajuns într-o stare deplorabilă.

Calvarul din spitalele românești pare că nu se mai termină! Cântăreața de muzică populară Valentina Ionescu și-a găsit mama legată de pat la Spitalul Județean din Pitești, acolo unde bătrâna, în vârstă de 72 de ani, a fost internată, în urmă cu trei săptămăni, după ce a suferit un accident vascular celebral. Cântăreața a povestit că a avut un șoc atunci când și-a găsit mama aşa.

La insistențele ei, femeia a fost mutată la Spitalul Militar din București, asta după ce la aceeași unitate spitalicească din Piteșiti, mama Valentinei s-a infectat și cu Sars-Cov2.

„Mama a făcut un AVC. A fost internată șase zile la Spitalul Județean din Pitești pe Neurologie. Am reușit s-o transfer în București, la Spitalul Militar. A făcut între timp Covid, în Spitalul din Pitești. Un om cu un AVC a făcut și Covid! A fost legată de pat, de mâni, de picioare. A făcut accidentul vascular celebral, a fost dusă la Curtea de Argeș, la 27 de km, a stat în UPU și s-a făcut test antigen a fost negativ. A stat trei ore în Curtea de Argeș, a fost dusă la Pitești, tot negativă. învățat din nou să meargă, a început să vorbească, are nevoie de liniște. Mai stă până după sărbători în spital. Este pe o secție de neurochirurgie chiar dacă nu i s-a făcut operație. E monitorizată cu investigații imagistice și ne rugăm la Dumnezeu să se facă bine cât mai repede!”, a povestit solista.

Valentina Ionescu şi fiul ei, Internaţi în containere pentre bolnavi Covid


    Valentina Ionescu a fost internată două săptămâni cu CovidFoto: arhivă personală
Valentina Ionescu a fost internată două săptămâni cu CovidFoto: arhivă personală

Valentina Ionescu și fiul ei au fost și ei infectați cu Covid-19 anul trecut și internați timp de două săptămâni. „Anul trecut am fost internați amândoi pe ROL 2 Spitalul MAPN, lângă Ana Aslan într-un câmp, în niște containere. Am fost două săptămâni sechestrați, n-a avut cine să ne aducă pachet. Am slăbit eu 7 kilograme, el cinci kilograme. Eu am avut trei zile mască, am avut o tuse că luam dormeam mult, eram confuză. Am rămas cu sechele, băiatului meu îi cade părul și acum a rămas cu un miros fantomă”, a mai spus solista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net