Vedeta tv care a trăit un coșmar în sarcină: “Am avut endometrioză, cerclaj și Covid“


    Diana Pârvu a avut o sarcină cu problemefoto: Instagram
Diana Pârvu a avut o sarcină cu problemefoto: Instagram

Diana Pârvu, fosta prezentatoarea a rubricii meteo de la Kanal D, a trecut prin clipe deosebit de grele în sarcină. Gravidă în luna a opta, Diana Pârvu (35 de ani) s-a trezit că a fost infectată cu Covid 19. Și asta nu a fost singura problemă.

Sarcina a venit în viața ei ca un miracol după ce, ani de zile, Diana s-a luptat cu endometrioza, o afecțiune care produce infertilitate la femei. În primele luni de sarcină, vedeta TV a resimțit grețuri acute, apoi a urmat o operație de Crăciun, și anume un cerclaj (intervenție chirurgicală prin care se coase colul uterin cu un fir gros).

“Vedeam Covid-ul ca pe un balaur care mă omoară!”

Pe final de sarcină, Diana a tras sperietura vieții ei, când a aflat că este pozitivă! A ținut un jurnal de Covid în care a enumerat toate simptomele avute pe parcursul bolii.

“M-am speriat maxim! Vedeam Covid-ul ăsta ca pe un balaur care mă omoară! A fost ca o răceală mai gravă până la urmă. În ultimele trei săptămâni am trăit cu frică pentru că, gravidă în 30 de săptămâni și ceva, am avut Covid! Testele au ieșit pozitive, mai întâi cele rapide, apoi PCR-ul. Am făcut un atac de panică, căci, dacă eu ajungeam pe aparate, era foarte greu pentru copilul meu. Medicul m-a liniștit și mi-a zis că bebelușul nu este afectat, că el percepe acest virus ca pe o viroză. Norocul meu că medicul meu mi-a prescris toată sarcina vitamine".


    Diana Pârvu, ședință foto la 34 de săptămânifoto: Instagram
Diana Pârvu, ședință foto la 34 de săptămânifoto: Instagram

"A început ca o răceală, ca o viroză, îmi curgea nasul foarte tare, aveam dureri de cap, dureri în tot corpul, simțeam că-mi ard ochii, deși nu aveam temperatură, frisoane, transpiram foarte rău noaptea, gât uscat și o somnolență de neexplicat, am dormit non stop 20 de ore. În a șaptea zi mi-am pierdut mirosul. Nu puteam să iau ca gravidă decât paracetamol și vitamine. Am avut noroc, a fost o formă ușoară, nu am ajuns la spital pe aparate. Acum, după Covid, nu mai mi-e frică nici de anestezie, nici de cezariană!”, a povestit Diana, în jurnalul ei de pe Instagram. Diana urmează să nască o fetiță, pe 15 aprilie care va purta numele Jaqueline Marie. 

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
cub andreea antonescu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
rebeca pascu jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Chefi la cutite 4 Foto Antena 1 JPG
 Recruți ruși la un antrenament FOTO Profimedia
Sabia lui Ștefan cel Mare FOTO Mariana Iancu jfif
image
image
image
image
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
vladuta lupau jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău