Vedete care au copilărit în sărăcie cruntă. Irina Loghin muncea la câmp de la 6 ani: "Bântuiau păduchii pe la noi"

Ultima actualizare:

    Irina Loghin a povestit despre sărăcia pe care a îndurat-o când era copil
Irina Loghin a povestit despre sărăcia pe care a îndurat-o când era copil

Mai multe persoane cunoscute de la noi au trăit în sărăcie în copilărie. Azi nu mai duc grija zilei de mâine, însă poartă în suflet zilele negre care le-au marcat copilăria, plină de neajunsuri.

Daniela Crudu (31 ani) a făcut bani de copil, probabil, mânată de dorinţa de a ieşi din sărăcia în care s-a zbătut când era mică. Abandonată de mamă în copilărie şi crescută doar de tatăl ei, fosta asistentă tv a avut multe zile triste. "Tata avea ce să pună pe masă, dar îmi lipsea viaţa pe care o duc astăzi. Mă bucuram când primeam portocale şi dulciuri, jucării din cârpe, toate fac parte din experienţa de viaţă, poate n-aş mai fi ajuns aici dacă nu treceam prin toate astea”, a povestit bruneta. Acum, Daniela câştigă bine din emisiunile tv şi a reuşit să-şi cumpere un apartament şi o maşină de lux.

Connect-R a lucrat ca tinichigiu

Ștefan Mihalache alias Connect-R (38 ani) a fost un copil sărac înainte să devină cunoscut. Provenea dintr-o familie lipsită de posibilităţi. De multe ori se descurcau numai din alocaţia pe care o primeau pentru el. După ce-a crescut şi a început să conştientizeze greutăţile ce apăsau pe umerii părinților săi, Ştefan și-a găsit un loc de muncă şi a adus bani în casă. Întâi a lucrat ca tinichigiu, apoi s-a angajat ca inginer de sunet la un studio de înregistrări. Azi, e un artist iubit și câștigă bani frumoși.

Alex Velea a vândut haine

Acum are o vilă superbă pe maul lacului, dar Alex Velea (36 ani) nu a dus o dintotdeauna bine. El este azi un nume cunoscut în muzica românească și se iubește cu, probabil, cea mai frumoasă cântăreață de la noi, Antonia. Acum, artistul e recompensat binișor pentru fiecare concert. Cu ceva timp în urmă, el le-a povestit prietenilor că a dus-o greu în copilărie. Iar într-o emisiune televizată, cântărețul a recunoscut că a vândut haine la metrou ca să poată avea bani de buzunar și să se descurce de pe o zi pe alta.

La majorat, Marcel Pavel avea plete până la umeri
La majorat, Marcel Pavel avea plete până la umeri

Sofia Vicoveanca, sărăcie cruntă la Vicov

Interpreta Sofia Vicoveanca (78 ani) s-a născut în Basarabia, lângă Cernăuți, dar s-a mutat în copilărie în Suceava, la Vicov, la o rudă. Din lipsă de spațiu, a încropit în cămara casei un spațiu de locuit cu un pat și cu o sobă. Acesta a fost orizontul copilăriei sale. Interpreta de muzică populară era atât de săracă, încât nu are nicio poză de copilă. Tatăl ei fusese prizonier la ruși, iar toți credeau că el a murit. Avea să îl cunoască mult mai târziu.

Irina Loghin căra lemne din pădure la 6 ani

Irina Loghin (81 ani) este azi regina cântecului popular, dar ascunde o mare dramă. Ea a povestit cum se descurca ea și familia ei când erau săraci. Ea a fost nevoită să muncească la câmp chiar de la 6 ani, pentru a-și ajuta familia, să aibă ce să mănânce. „Sărăcia prin care am trecut... Noi nu observam necazurile. Noi așa credeam că trebuia să fie. Eram 6 copii. Tata muncea pentru toți. Sora cea mai mare era jandarmul. Mama mergea la câmp. Eu eram cea mai mică. Pe noi ne învățau părinții ce să facem. Nu mi s-a părut nimic greu. Mă lua mama de la 6 ani să car lemne din pădure. Eu am vrut să mă duc la școală de la 6 ani, dar mama nu a vrut. Aveam galoși de cauciuc, am luat o haină de-a lui tata și eram cheală. Eram tunsă la piele. Bântuiau păduchii pe la noi. Învățătoarea când m-a văzut m-a întrebat dacă sunt băiat. M-a pus să le cânt, nu eram nici înscrisă la școală. Tata și mama cântau. Tata cânta mai bine”, spunea Irina Loghin la Antena 1.

Sofia Vicoveanca, o doamnă distinsă și cu simțul umorului
Sofia Vicoveanca, o doamnă distinsă și cu simțul umorului

Marcel Pavel: "Mă înveleam cu fratele mijlociu"

Și Marcel Pavel (60 ani) a avut o copilărie plină de neajunsuri. Acum, interpretul are tot ce își dorește, dar în trecut a traversat momente grele. "Atunci când venea Paștele, la noi în familie se obișnuia pe vremuri să avem haine noi... Dar noi nu prea aveam, iar mama făcea cumva să avem", mărturisea artistul. "Dormeam toți în aceeași cameră, dormeam cu fratele cel mare și mă înveleam cu cel mijlociu. Din aceste neajunsuri am învățat foarte multe, nu am avut niciodată trufia celebrității, poate am greșit fără să vreau", spunea Marcel la Antena Stars. "Mama făcea eforturi foarte mari. Am avut o copilărie săracă, dar atât de frumoasă” a mai spus Marcel Pavel. 

Citește și:

Meseriile de bază ale vedetelor. Dan Negru - contabil, Fuego - lăcătuș mecanic, Inna - vânzătoare

Cornelia şi Lupu Rednic, de la sărăcie la bolid de 80.000 de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net