Vedetele au avut vacanțe exclusiviste de 1 Mai

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anul acesta, vedetele s-au putut bucura de o vacanță prelungită, legată de perioada pascală și de 1 Mai, astfel că mulți au preferat să fugă peste hotare în locuri exotice sau pe tărâmuri de poveste.  

cub cristi brancu png
  • Oana, Cristi și Tudor Brancu au petrecut o vacanță de poveste în Dubai

Prezentatorul Exclusiv VIP de la Prima TV s-a răsfățat cu plajă, înot în mare, dar și condiții de 5 stele la cazare. Familia Brancu a privit Dubaiul de sus, de la etajul 77 al Address Beach Resort, de 1 Mai.

„E cel mai spectaculos hotel de pe plaja Duabaiului, cu o piscină la etajul 77, considerată cea mai înaltă piscină din lume. A fost o vacanță cu multe bucurii. Iepurașul de Paște i-a adus lui Tudor multe cadouri de la Dubai Mall. Le-a meritat, pentru că băiatul a înotat kilometri în mare”, spune Cristi Brancu. Cel mai fericit de mini vacanță de Paști a fost juniorul familiei Brancu.

  • Diana Munteanu, 1 Mai alături de fiul ei

Tudor nu a știut unde merge așa că surpriza a fost și mai mare. Și simpatica Diana Munteanu, una dintre prezentatoarele "Super Neatza cu Razvan și Dani", și-a surprins fiul, pe David, pe care l-a dus la Paris, de 1 Mai. Cei doi s-au fotografiat noaptea pe străzile din Franța, la turnul Eiffel, care în fiecare noapte se luminează.

image
  • Cove a făcut senzație de Ziua Muncii

O altă vedetă care a profitat de vacanță a fost Gabriel Coveșanu, alias Cove, de la Prima TV. Prezentatorul împreună cu băieții lui Mihai Răzvan și Bogdan au fugit și ei la Disneyland. Împreună s-au distrat și s-au deconectat, iar Cove a „scăpat” pe rețelele de socializare o imagine cu el, soția și băieții din interiorul parcului cu frumosul castel în spatele lor, de 1 Mai.

image
  • Doru Tudoruț, 1 Mai la Disney

Și simpaticul cântăreț Doru Todoruț a ajuns pe țărâmul magic de la Disneyland, dar și la Luvru ca să o vadă pe Gioconda. Dar nu singur, ci cu o domnișoară care se pare că îi este iubita. Nu știm dacă solistul a fost și cu cele trei fiice ale lui din prima căsnicie sau a preferat o vacanță romantică.

image
  • Vârciu și-a dus iubita la Monaco

Romantici au fost și Liviu Vârciu și iubita lui și mama celor doi copii, Anda Călin. Aceștia se distrează departe de casă, la Monaco. Prezentatorul a profitat de câteva zile libere și s-a dus cu iubita lui să se relaxeze departe de agitația din București.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net