Vedetele, distracţie fără mască în cluburi de fiţe. Laurette şi Tania Budi au chefuit până în zori

Ultima actualizare:

    Tania Budi a aniversat 53 de ani. Printre invitaţi s-a numărat şi designerul vestimentar Stephan Pelger
Tania Budi a aniversat 53 de ani. Printre invitaţi s-a numărat şi designerul vestimentar Stephan Pelger

Distracţie în localurile de fiţe din Bucureşti! Sătule să mai petreacă nopţile în casă, vedetele au profitat de deschiderea cluburilor. Prin urmare, starurile au dat drumul la chefuri, sâmbătă noapte, mai ceva ca-n vremurile bune. Petrecerile nu s-au terminat la ora 23.00, cum prevedea legea, şi nici nu s-au respectat regulile sanitare. Aşa că a plouat cu amenzi!

Vedetele noastre au petrecut în cluburile de fiţe din Bucureşti, fără să respecte măsurile de protecţie. Fără distanţare şi fără măşti, acestea  s-au distrat în localuri până în zori, care au fost pline ochi în noaptea de sămbătă spre duminică. 

Bianca susţine că a plecat devreme


    Bianca Drăguşanu, alături de Gabi Bădălău, noul ei iubit
Bianca Drăguşanu, alături de Gabi Bădălău, noul ei iubit

O mare petrecere şi un botez au fost organizate într-un cunoscut club de lux, la care atmosfera a fost întreţinută de manelistul Adrian Minune. În acelaşi club, a nimerit şi faimosul cuplu  format din Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. În zorii zilei, poliţiştii au descins în clubul cu pricina şi au aplicat amenzi unui număr de 30 de persoane, care nu respectau măsurile de prevenţie, valoarea sancţiunilor ridicându-se la peste 150.000 de lei. 


    Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, printre petrecărețifoto: Antena 3
Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, printre petrecărețifoto: Antena 3

„Toată lumea bate toba aiurea. La ora 23.00, eu am fost în casă. Postările pe care le-am făcut nu aveau legătură. Când făceam postările, eram deja acasă. Pentru mine s-a închis petrecerea la ora 23.00”, a declarat Bianca Drăguşanu pentru spynews.ro. 

Cea de-a doua petrecere întreruptă de forţele de ordine s-a desfăşurat într-un alt club, unde se aflau Puya, Alex Velea şi Antonia. Şi aici au fost aplicate sancţiuni în valoare de peste 15.000 de lei, după cum a informat Poliţia Capitalei, potrivit gandul.ro.

Laurette recidivează


    Laurette s-a distrat cu prietenii din Paris la club
Laurette s-a distrat cu prietenii din Paris la club

Nici mulatra Laurette Attindehou nu putea să rateze deschiderea cluburilor în Capitală. Vedeta şi-a luat câţiva amici veniţi de la Paris şi au plecat la distracţie, tot fără protecţie. De altfel, nu este prima dată când Laurette reuşeşte să fenteze restricţiile impuse de autorităţi în pandemie. Şi la ziua ei, pe 28 decembrie, a organizat un chef, cu prieteni apropiaţi, la un restaurant de fiţe, unde în zori a chemat lăutarii. „Am petrecut la lăutari până dimineaţa. Pai ce, crezi că sunt singura care face chefuri cu lăutari? Se fac petreceri cu uşile închise. Au fost nişte lăutari, nu cunoscuţi, dar au cântat super frumos. Pe privat, aşa”, declara Laurette, atunci, pentru click.ro. 

Tania Budi, chef de zile mari

Sâmbătă noapte, din club n-au lipsit nici Loredana Chivu şi Anamaria Mocanu, care tocmai ce fuseseră jefuite cu o zi înainte. Tania Budi a împlinit şi ea 53 de ani,  pe 6 februarie, aşa că sâmbătă noapte a dat un chef de zile mari, tot fără distanţare şi măşti, în clubul deţinut de fratele ei la malul mării.

«Lăsaţi-ne să ne trăim vieţile!»


    Carmen Şerban nu mai suportă restricţiile impuse de pandemie
Carmen Şerban nu mai suportă restricţiile impuse de pandemie

Supărată foc pentru restricţiile impuse de autorităţi este şi Carmen Şerban, solistă de muzică de petrecere, care a luat decizia de a părăsi România şi de a se muta la Londra. Solista a trimis autorităţilor un mesaj, în care susţine că artiştii nu mai pot fi ţinuţi în case: ”Domnule Iohannis, lăsaţi-ne să ne trăim vieţile! Mai bine o viaţă mai scurtă decât una în «puşcărie»! Aţi lungit-o prea mult cu farsa asta, aţi şi omorât oameni de dragul de a fi în topul ţărilor infectate. Este prea mult! Restartaţi-vă, cereţi iertare românilor şi plecaţi acolo!”, a scris cântăreaţa pe Facebook.

image
image
image
image
image
image
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni Instagram
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net