Vedetele fac coadă în 2016 la uşa chirurgilor esteticieni

image
Cristina Spătar, în vizită la doctorul Vitalie Stan

Se împuţinează numărul vedetelor sută la sută naturale! Nici n-a început anul bine, căci patru dive autohtone s-au abonat deja pentru intervenţii estetice.

Cristina Spătar şi Roxana Ciuhulescu îşi vor schimba implanturile deja existente, iar Adelina Pestriţu şi Natalia Mateuţ îşi vor pune silicoane pentru a avea un decolteu mai sexy. Click! are toate detaliile acestor operaţii estetice.

Cristina Spătar îşi doreşte sâni mai fermi

image
Cristina Spătar a născut de două ori, iar sânii ei nu mai sunt la fel de fermi ca la 20 de aniFoto Arhivă Personală

Sarcina şi alăptarea lasă urme pe trup. Nici o alimentaţie corectă şi nici un sport făcut sub supravegherea unui antrenor iscusit nu le mai repară. Acest lucru îl poate confirma şi Cristina Spătar (43 de ani) care, după ce a născut de două ori, a observat că sânii ei nu mai sunt la fel de fermi ca la 20 de ani, deşi avea deja implanturi. Cântăreaţa a ajuns la concluzia că doar medicul estetician poate să-i rezolve nemulţumirea, aşa că l-a vizitat pe Vitalie Stan, celebru pentru reuşitele sale în domeniu. ”Vitalie i-a recomandat o ridicare de sâni, nu neapărat şi o măsură mai mare. Operaţia, care costă aproximativ 3.500 de euro, e programată pentru perioada imediat următoare”, ne-au spus surse din preajma artistei. 

Ciuhuleasca vrea să-şi schimbe protezele

image
Cristina Spătar a născut de două ori, iar sânii ei nu mai sunt la fel de fermi ca la 20 de ani

Despre Roxana Ciuhulescu se poate vorbi în cifre. 13 ani a prezentat show-ul auto “ProMotor” la PRO TV, măsoară 1,92 metri înălţime, dintre care 1,23 metri au doar picioarele, are 37 de ani şi o fetiţă de opt ani, Ana Cleopatra. Este extrem de activă, iar sportul i-a sculptat în totalitate corpul. Singura nemulţumire a sa este legată tot de bust. Au trecut 8 ani de când şi-a mărit sânii prima dată, aşa că Roxana vrea să-şi schimbe protezele. Ea a mers la consultaţie la medicul Vitalie Stan anul trecut, însă abia anul acesta s-a decis să se opereze, iar intervenţia este programată la primăvară. O astfel de operaţie costă între 2.500- 3.500 de euro. 

Natalia Mateuţ, bust de 2.500 de euro

roxana ciuhulescu 9   playboy jpeg
Au trecut 8 ani de când şi-a mărit sânii prima dată

Este adepta ”naturalului”, tocmai de aceea, până la vârsta de 26 de ani, Natalia Mateuţ nu s-a lăsat “tunată”. E adevărat că în toamna anului trecut, ea a recurs la injectarea cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor şi a pomeţilor la medicul Chawi Youssef şi, tot atunci, medicul i-a recomandat şi mărirea sânilor. Nu s-a lăsat deloc convinsă pe moment, spunând că îi plac sânii ei mici, însă, după ce a văzut mai multe fotografii cu paciente operate de acesta, Natalia a spus ”Da, cred că aş vrea”. Sânii noi o vor costa 2.500 de euro.

Adelina Pestriţu se «tunează» pentru nuntă? 

image
Sânii noi o vor costa 2.500 de euro

În urmă cu mai bine de 4 ani şi-a operat nasul, pentru că a fost nemulţumită de forma lui, dar şi pentru că avea probleme respiratorii. Acum vrea să-şi opereze şi sânii. A slăbit foarte mult şi abia dacă acul cântarului arată 53 de kilograme, iar bustul, implicit, s-a micşorat şi el. Aşadar, vizita la medicul estetician Kasem abu Bakr a fost una decisivă. Se pare că Adelina Pestriţu (28 de ani) urmează să se opereze şi-şi doreşte o ”rearanjare sau mărire”, după cum chiar ea a spus. Probabil, fosta vedetă de la Kanal D vrea ca la nunta ei cu Speak să arate perfect, iar rochia să i se muleze frumos pe decolteu.

El le operează pe bandă rulantă

image
Se pare că Adelina se pregăteşte de nuntă

Mulţi sâni celebri au trecut prin mâinile lui în ultimii ani, aşa că medicul estetician Vitalie Stan a devenit şi în 2016 ţinta domnişoarelor din showbiz, care vor un bust de reclamă. Daniela Crudu, sora ei, Ana, şi mama lor, Anda Adam, Roxana Ciuhulescu, dar şi alte vedete au trecut prin cabinetul doctorului. Recent, fotoreporterii Click! l-au suprins pe celebrul medic în discuţii cu Cristina Spătar, la clinica din Nordul Capitalei.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
sistem rachete nasams Foto EPA EFE
Anestezie
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg