Vedetele, la un pas de faliment din cauza virusului ucigaș! Pepe a închis salonul și nu e singurul

b111 1  4col dc 7717 jpeg
Mănâncă zilnic pleşcaviţa la farfurie, cu salată şi cartofi prăjiţi

Pandemia de coronavirus le dă mari emoții și vedetelor noastre care și-au investit agoniseala de o viață în afaceri de sute de mii de euro. Mai grav este că Pepe, care a pus lacătul pe salonul de înfrumusețare de pe Calea Victorie, a pierdut și toate concertele din această perioadă, așa că a ajuns șomer.

Pepe sau Ionuț Pascu (40 de ani), pe numele lui din buletin, s-a văzut nevoit să-și închidă salonul de înfrumusețare pentru a nu pune în pericol clienții și angajații: ”Din păcate şi cu părere de rău vă anunţăm că dată fiind situaţia actuală, de luni, 16 martie, Victoriei 100 se va închide pe o perioadă nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni nişte probleme ce ar putea escalada în condiţiile în care, indiferent de cât de precauţi am fi lucrurile se pot întâmpla. Bineînţeles că vom rămâne alături de voi online şi sperăm să ne auzim dar mai ales să ne revedem cu bine, cât de curând. Vă mulţumim pentru înţelegere şi multă, multă sănătate fiindcă este cel mai important acum”. Din păcate, Pepe pierde și pe plan muzical, căci concertele i s-au anulat. Și nici soția lui, Raluca, nu are alt venit, ea ocupându-se de salonul de coafură deschis anul trecut și în care celebra familie a investit peste 100.000 de euro, dar și de grădinița din Colentina, închisă de asemenea în această perioadă.

Brigitte Pastramă: "Șaormeria merge bine încă"

Brigitte Pastramă (42 de ani) și soțul ei Florin Pastramă (41 de ani) se străduiesc să nu înregistreze pierderi mari cu afacerile lor, șaormeria din zona Fundeni, și locul de joacă din sectorul 1, investiții de peste 150.000 de euro: "Șaormeria merge bine încă, dar referitor la locul de joacă așteptăm să vedem ce legi se vor da. Acum este mediu. Cu copiii e puțin mai complicat, dar mulți părinți m-au contactat că renunță la petrecerea în mall și vor să facă la noi", a declarat Brigitte Pastramă pentru Click!

Pe perioada stării de urgență, Pepe s a văzut nevoit să și închidă salonul de înfrumusețare  jpeg
Mănâncă zilnic pleşcaviţa la farfurie, cu salată şi cartofi prăjiţiFotografii: Mihai Ionescu

Bruneta susține că merge doar la muncă, în rest nu iese din casă, de teama bolii: "Evit să mai ies la restaurant, deoarece îmi este frică să mănânc cu tacâmuri pe care le-au folosit alții. Mi-am cumpărat vopsea pentru păr și lampă pentru a-mi face singură unghiile. Nu port mască deoarece nu sunt bolnavă”, ne-a mai spus vedeta.

Chef Joseph Hadad: "Restaurantul își suspendă temporar activitatea"

Cu același probleme se confruntă și celebrul bucătar Joseph Hadad (59 de ani): ”Din motive ce țin de siguranța și de sănătatea clienților și a angajaților noștri și ca un gest de responsabilitate, vă anunțăm că restaurantul ”Joseph by Joseph Hadad” își suspendă temporar activitatea. Sperăm să revenim la o stare de normalitate, cât mai curând posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a postat el, pe contul de Facebook. Joseph nu mai scapă de belele. Soția lui a încetat din viață în urmă cu 11 ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul, iar el este nevoit să aibă grijă de cei trei copii ai lor.

Citește și:

139 de persoane infectate cu coronavirus în România! Doar 9 au fost declarați vindecați

Starea de urgență în România și viața în vremea crizei. Care sunt măsurile de care trebuie să ții cont

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg