Vedetele şi-au pregătit cluburile şi pensiunile pentru 1 Mai

Ultima actualizare:

    Dan Bittman a pus la punct toate detaliile la parcul nautic de pe Balta Sulimanu
Dan Bittman a pus la punct toate detaliile la parcul nautic de pe Balta Sulimanu

Aseară a început oficial vacanţa de 1 Mai, aşa că picnicurile, micii, berea, relaxarea, cluburile şi litoralul sunt la putere. Cei care au norocul să fie liberi se pot distra în fel şi chip, iar oferte vin şi din partea vedetelor care au afaceri. Dan Bittman te invită la parcul nautic, Leo Iorga, la pensiunea lui din Eforie Nord, iar Tania Budi, la clubul din Mamaia.

Începând cu acest weekend, Dan Bittman (55 de ani), celebrul solist al trupei Holograf, vă aşteaptă pentru senzaţii tari la parcul său de agrement “A2 Wake Park”, situat la 49 de kilometri de Bucureşti, pe malul lacului Sulimanu, afacere în care a investit 500.000 de euro, şi pe care a deschis-o oficial în iunie 2017.


    Solistul de la Holograf a inaugurat complexul anul trecut
Solistul de la Holograf a inaugurat complexul anul trecut

Pentru invitaţii obosiţi şi înfometaţi după atâtea sporturi nautice va găti nimeni altul decât celebrul chef Cătălin Scărlătescu (45 de ani), juratul de la ”Chefi la cuţite” (Antena 1). Cei care vor dori să şi doarmă acolo vor plăti pentru un bungalow cu trei locuri 150 de lei pe noapte, iar pentru un  apartament cu 5 locuri, 250 de lei pe noapte. La camping este mult mai ieftin, doar 20 de lei de persoană pe noapte.


    Pensiunea lui Leo Iorga se află la Eforie Nord, într-o zonă liniştită
Pensiunea lui Leo Iorga se află la Eforie Nord, într-o zonă liniştită

Un alt solist rock care îţi poate fi gazdă de 1 Mai este nimeni altul decât Leo Iorga (53 de ani). Fostul solist de la trupa Compact îşi aşteaptă turiştii la vila sa de la Eforie Nord, pentru a se distra la malul mării. “Este o zonă destinată în special celor care doresc să evadeze din stresul cotidian şi vin la mare, pentru a căuta o oază de linişte, fără zgomotul teraselor, lăutarilor, maşinilor, turiştilor. Unitatea de cazare se află la 5 minute de staţia de microbuz, la 15-20 minute până la plajă, 15 minute până în centru şi teatrul de vară. Binecunoscut pentru efectele terapeutice ale namolului său unic în lume, Lacul Techirghiol se află la doar 5 minute de mers cu maşina”, se arată în descrierea pensiunii, pe care soţii Paula şi Leo Iorga au pus-o pe site-urile de turism.

simeon stalpnicul png

Contactată de Click!, soţia lui Leo Iorga, Paula, ne-a spus că pensiunea este pregătită să îşi întâmpine turiştii. “Pensiunea are 18 locuri şi în minivacanţa de 1 Mai se închiriază în întregime cu 100 de euro pe zi. Pe viitor noi ne dorim să o vindem, mai ales că avem mare nevoie de bani pentru boala lui Leo, însă nu avem cumpărători deloc”, a declarat Paula, soţia lui Leo Iorga, pentru Click! Cei doi se chinuie să vândă vila de la mare de mai mulţi ani, cerând pe ea 250.000 de euro.

Tania Budi te invită la terasă şi la petrecere cu DJ


    Tania Budi se ocupă de cafeneaua din Constanţa şi de clubul din Mamaia
Tania Budi se ocupă de cafeneaua din Constanţa şi de clubul din Mamaia

Frumoasa blondină are o perioadă tare agitată, căci afacerile de la mare îi ocupă tot timpul. Tania Budi (50 de ani) deţine un club şi o cafenea în Constanţa, dar şi un club în Mamaia, “Luv Lounge”, unde în minivacanţa de 1 Mai va fi agitaţie mare. La cafeneaua Taniei, “Luv Caffe & Bistro”, te poţi relaxa în faţa unui fresh, poţi mânca o salată Caesar uriaşă, care costă 28 de lei sau o quesadilla la 26 de lei. La club însă, şampania va curge în valuri, iar DJ-ii nu te vor lăsa să stai jos. Tania i-a antamat pe cei mai pricepuţi, DJ Maryo, DJ AlexUnder Base şi DJ Smart, iar aceştia vor fi la platane de vineri, 27 aprilie, până luni, 30 aprilie. O masă rezervată cu două sticle de votcă incluse costă 199 lei.

image
image
image
image
image
image
becky hill brit awards 2024 profimedia jpg
Jamila si Laura Laurentiu FOTO Youtube
gami iubita jpg
banner Alina Radi png
Gabriela Cristea scaled e1693250543479 1024x577 jpg
constantin codrescu valeria gagealov drama jpg
cub irina columbeanu png
theo rose 696x393 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net