Viața bate filmul la „Românii au talent”. Povestea emoționantă a băiatului orfan care a primit Golden Buzz

Ultima actualizare:

    Ion Mihail Ghintan are 20 de ani și este din Timișoarafoto: PRO TV
Ion Mihail Ghintan are 20 de ani și este din Timișoarafoto: PRO TV

Moment care îți face pielea de găină luni seara, pe scena „Românii au talent”. Un tânăr orfan, care toată viața a trăit pe străzi și prin orfelinate, i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Florin Călinescu i-a acordat Golden Buzz și i-a propus să-i fie bunic.

La 11 ani, a fugit din orfelinat și a trăit pe străzi

Ion Mihail Ghintan are 20 de ani și o poveste de viață tristă. A fost abandonat la orfelinat pe când avea 9 luni. De atunci, toată viața lui a fost „haos și jeg”. Clipele pe care nu le va uita niciodată sunt cele în care a fost nevoit să se despartă de fratele lui. „El a fost înfiat. Îmi amintesc că țipam după el. S-au rupt legăturile, știam că nimeni nu se mai întoarce unde este rău”, povestește tânărul. La 11 ani a fugit din orfelinat. Timp de trei ani a dormit pe străzi. „Am săpat sub niște țevi. Am pus cartoane, pături. Când stăteam întins, țevile emanau căldură și nu simțeam frigul. Când îmi era mai foame, Dumnezeu mă ajuta și primeam ceva de mâncare. Strada era dură. Eram bătut, înfometat”.

Refugiul lui a fost muzica

În ciuda greutăților imense pentru un copil, a reușit să facă școală. De altfel, a fost singurul din orfelinat care a terminat liceul. Mihail a absolvit liceul de muzică din Timișoara și spune că muzica era singura care îl relaxa și îl ajuta să uite de necazuri. Totuși, și la școală era marginalizat de colegi. „Mă duceam trist că nu aveam haine, nu aveam pachet, nu avea cine să mă ia de la școală. Profesorii mi-au fost părinți. Ei m-au ghidat”, povestește concurentul. Un profesor de teatru l-a ajutat să-și dezvolte și această latură artistică, ceea ce i-a dat curaj să participe la un casting.

Florin Călinescu: „Vrei să fiu eu bunicul tău?”


    Și-a cântat povestea vieții pe ritmuri de rapfoto: PRO TV
Și-a cântat povestea vieții pe ritmuri de rapfoto: PRO TV

Și, încet, încet, muzica și teatrul i-au dat un strop de încredere în el. Cel puțin atât cât să participe la „Românii au talent”. Decizia e pe care să-i schimbe viața. Acolo, pe scena de la PRO TV, a trăit cea mai mare fericire din viața lui. Și-a cântat povestea vieții și a primit un ropot de aplauze de la spectatorii prezenți online, iar jurații au fost cu lacrimi în ochi. La finalul momentului, a mărturisit că el nu a avut bunici. Florin Călinescu nu a stat prea mult pe gânduri: „Te deranjează dacă aș fi eu bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur?”. Băiatul abia a apucat să murmure că el crede în multe povești. Și, în următoarea secundă, un vis frumos i s-a și îndeplinit. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu și l-a trimis direct în semifinale. Copleșit de fericire, Mihail s-a prăbușit pe job, într-o ploaie de confetti. Ar fi vrut să-i îmbrățișeze pe toți, pe jurați, pe prezentatori, pe cameramani, dar, din cauza pandemiei, gestul acesta atât de normal înainte nu a mai fost permis. „Abia acum realizăm cât rău ne-a făcut pandemia asta”, a concluzionat Andi Moisescu.


    Așa arată fericirea! Vinovat: Florin Călinescu. Juratul a apăsat butonul auriu pentru băiatul orfanfoto: PRO TV
Așa arată fericirea! Vinovat: Florin Călinescu. Juratul a apăsat butonul auriu pentru băiatul orfanfoto: PRO TV
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net