VIDEO Alex Velea, mesaj dur la adresa industriei muzicale: "De când sunt cu Antonia, parcă am fost pedepsit"

Ultima actualizare:

    Alex Velea a vorbit despre industria muzicalăSursă foto: Arhivă personală
Alex Velea a vorbit despre industria muzicalăSursă foto: Arhivă personală

Alex Velea, ajuns la 36 de ani, se poate considera un om împlinit. Are o carieră de invidat și o familie alături de care se simte fericit și împlinit. Cu toate acestea, există un lucru care îl nemulțumește, dar despre care nu vorbește prea des.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, Alex Velea a dezăluit cum a început să dispară, treptat, de pe radioul românesc. Artistul este nemulțumit de faptul că melodiile sale nu mai sunt difuzate atât de des la radio, însă nu acordă foarte multă importanță acestui lucru, alegând să se concentreze asupra altor aspecte pe care le consideră prioritare. 

„De când m-am combinat cu nevastă-mea mi se pare că am fost cumva pedepsit și mi s-a părut că am fost, și eu și ea (…) ne-au băgat așa într-un con de umbră sau și-au dorit să ne bage. Din 2015, după Din vina ta nu m-au mai dat cu nimic. M-au dat puțin cu Defectul tău sunt eu, chiar înainte să se nască Domi, am lansat-o cred că în noiembrie 2014. De atunci nu m-au mai dat cu nimic, au rulat tot anul Din vina ta, au bubuit-o, după care au zis ce sens mai are să mai scoți o piesă, păi am lansat doar o piesă anul ăsta, n-am cum ca artist să scot doar o piesă", a spus el.

Mai mult decât atât, artistul a dezvăluit motivul pentru care nu dorește să mai participe la concerte de tipul celor organizate de Radio Zu. Alex Velea a oferit un răspuns amplu și nu s-a ferit să folosească cuvinte dure. "Mi-am promis acum ceva timp că nu o să mă mai duc, mi-am călcat pe inimă, așa cum fac și restul, ca să mă complac în mocirlă, să mai trăiesc cu speranța că poate o să mă dea și să nu îi supărăm pe domnii care fac playlistul la radio. Și se duc și la fel am făcut și eu și mi-am zis că nu merge așa. Am coloana flexibilă, dar e intactă și am zis să rămână așa", a complet Alex Velea.

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net