VIDEO Declarațiile agresorului vloggeriței care a fost bătută pe stradă. Incidentul a fost filmat!


    Dezvoltatorul imobiliar susține că nu a agresat-o pe Bianca AdamFoto: Captură Video
Dezvoltatorul imobiliar susține că nu a agresat-o pe Bianca AdamFoto: Captură Video

Bianca Adam, „Bie” sau „Tequila”, așa cum este cunoscută în lumea YouTube-ului, este una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din țară. Bianca este o tânără de 22 de ani urmărită pe YouTube de 1,67 de milioane de utilizatori, aceștia aflând cel mai recent o întâmplare traumatizantă prin care a trecut acaesta.

Tequila a povestit că a fost bătută pe stradă de către un dezvoltator imobiliar, după ce își parcase mașina într-o zonă în care bărbatul deținea o sală de fitness, din fața căreia spune acesta că fata i-ar fi rupt o bucată de marmură.

După ce a agresat-o verbal pe ea și pe prietenul ei, bărbatul a lovit-o cu un fier în zona coapsei, Bianca alegându-se cu o vânătaie de 17 cm. 

De asemenea, acesta i-ar fi luat telefonul din mână și i l-ar fi aruncat iubitului ei în cap, făcându-i și acestuia o rană care a avut nevoie de copci, după ce a aflat că tânăra filmează incidentul în care el era agresiv verbal și o amenința că „o bagă sub mașină”.

La un moment dat, în timpul altercației, Bianca Adam a folosit contra acestuia un spray cu piper pe care îl avea la ea.

Acum, bărbatul susține că acest gest al fetei i-ar fi declanșat accesul de furie. Poliţia Ilfov a anunțat vineri, 5 iunie, că bărbatul, care este dezvoltator imobiliar, este cercetat penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere. Acesta neagă însă acuzațiile, deși incidentul a fost filmat de camerele de supraveghere din zonă și de Bianca, pe filmarea căreia se vede că bărbatul devenise violent la un moment dat.

„Mă pufnește râsul când citesc ce s-a scris. Eu nu am atacat pe nimeni, las filmările să vorbească în numele meu. Se vede cum eu am dat peste telefonul ei să nu mă mai filmeze pe o proprietate privată, iar dânsa a venit prin spate și mi-a pulverizat un spray lacrimogen în ochi. După care am intrat în birou, că nu mai vedeam”, a declarat bărbatul pentru Antena 3.

„Domnișoara a parcat pe o proprietate privată, pe o rampă pentru persoanele cu dizabilități, distrugând efectiv rampa. Eu nu am avut decât o discuție cu dumneaei. Din filmările camerelor de supraveghere din incinta complexului, se vede că dumneaei mi-a dat cu spray lacrimogen în față.

Eu nu am atacat pe nimeni, las filmările să vorbească în numele meu. Am ridicat vocea la dumneaei când a scos telefonul mobil să mă filmeze pe o proprietate privată. Se vede cum eu am dat peste telefonul ei să nu mă mai filmeze, iar dânsa a venit prin spate și mi-a pulverizat un spray lacrimogen în ochi, după care am intrat în birou, că nu mai vedeam.

Bărbatul susține că nu a atacat-o pe Bianca Adam

Bărbatul susține că nu a lovit-o cu fierul pe vloggeriță. „Mă pufnește râsul când citesc ce s-a scris și s-a spus la televizor. După ce am primit spray-ul lacrimogen în față, se poate vedea pe imagini, eu am intrat la mine în birou, unde am căzut, efectiv, și am rămas acolo.Pe camera din spate se vede cum domnișoara fuge pe o stradă din spatele complexului. Nu o atinge nimeni, fuge singură. Ce declară dumneaei e treaba ei. Am făcut o plângere la poliție. Am înțeles că și dumneaei a făcut o plângere. Să vedem ce se întâmplă”, a mai spus acesta.

Cum povestește Bianca Adam incidentul

Bianca are însă o altă variantă, povestită pe platforma YouTube, și are și o vânătaie "de toată frumusețea", care a fost folosită drept probă. Tequila a recunoscut că i-a dat bărbatului cu un „spray cu piper în ochi”, dar doar după ce acesta „a sărit la bătaie, m-a împins, mi-a smuls telefonul din mână și îl ataca pe prietenul meu”.

„După minute bune de când i-am dat cu spray-ul în ochi, nu știu cum acest robocop s-a trezit și a continuat să atace. Mă trezesc singură cu el, om înalt de 1,80 metri, cu un fier de doi-trei metri de construcții, că înjură și aleargă spre mine, și îmi înfige efectiv în picior, cu toată forța lui.

Am avut norocul că am avut reflexul de a sări și a-l bloca cu coapsa și cu mâna. Altfel, probabil nu ar fi fost ok. Prietenul meu a avut nevoie de două copci la cap”, a povestit tânăra în vlogul său. 

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 2211785457 jpg
infidelitate un barbat doua femei threesome shutterstock 332233235 jpg
closeup female hands counting euro banknotes world money inflation economy concept jpg
image
image
image
image
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg