VIDEO EXCLUSIV Alexandra Stan e devastată! Părinţii ei divorţează, iar de vină ar fi chiar cântăreaţa!

alexandra stan jpeg
Alexandra Stan este fericită în noua relaţie amoroasăfoto: arhiva personală

Succesul în muzică a urcat-o pe marile scene din lume şi i-a adus foarte mulţi bani în conturi, însă fericirea se lasă încă aşteptată. Alexandra Stan (25 de ani) susţine că nu are nicio relaţie, iar acum primeşte o nouă lovitură neaşteptată în plan personal.

Părinţii ei au ajuns la concluzia că nu mai pot trăi sub acelaşi acoperiş şi au depus actele de divorţ la Judecătoria Constanţa, scrie www.ziarulring.ro.Acţiunea de divorţ a fost depusă pe 2 octombrie de mama artistei, cererea urmând să primească termen, cel mai probabil, la începutul anului viitor.

Surse apropiate familiei Stan au dezvăluit, pentru "Ring", că neînţelegerile dintre Daniela şi George Stan au început odată cu scandalul naţional declanşat de fiica lor acum un an. În iunie 2013, Alexandra a apărut desfigurată la toate posturile TV şi a povestit cu detalii şocante cum a fost bătută de managerul Marcel Prodan. Ulterior, s-a aflat că artista avea o relaţie cu bărbatul acuzat de vătămare corporală.

simeon stalpnicul png

Cântăreaţa Alexandra Stan provine dintr-o familie modestă din Valu lui Traian, o comună situată lângă Constanţa, unde nu există reţea de gaze şi sistem de canalizare. Casa familiei Stan se află la marginea localităţii, chiar vizavi de cimitir. Mama ei lucrează ca vânzătoare, iar tatăl a fost parcagiu în Constanţa, apoi, pentru o perioadă, a activat ca manager de turneu pentru fiica lui. Pentru a-şi ajuta părinţii, Alexandra a câştigat primii bani ca ospătăriţă în barul deţinut de iubitul ei din adolescenţă. Din anul 2009, când a început să adune bani din muzică, Alexandra şi-a ajutat familia să reconstruiască imobilul în care locuiau cu toţii. Artista are o soră mai mare şi o nepoţică. În prezent, Alexandra stă într-un apartament din Capitală.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
prodan (2) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Vladimir Putin la Vladivostok FOTO EPA EFE jpg
Recep Tayyip Erdogan FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg