VIDEO EXCLUSIV Anca Badiu a pierdut lupta cu kilogramele

image
Anca afişa cu câţiva ani în urmă un trup de sirenă

Depresia, problemele cu glanda tiroidă şi necazurile din viaţa personală par să o fi doborât pe Anca Badiu (37 de ani). Artista, care făcea senzaţie cu trupul ei, e azi de nerecunoscut.

A renunţat la concerte, la nopţile de distracţie, s-a izolat de prieteni şi de scenă. În ultimii ani, fosta componentă a trupei Class a ales un drum numai de ea ştiut, dar schimbările sunt evidente. Anca de astăzi nu mai are nici o legătură cu solista care purta ţinute sexy, îşi etala formele la emisiunile televizate şi dădea lecţii de nutriţie.

image
Anca Badiu era foarte slabă în urmă cu câţiva aniArhiva Click!

Artista şi-a pierdut zâmbetul cu care reuşea să dea pe spate şi pe cel mai morocănos fan, îşi ascunde formele voluptoase sub haine lălâi, iar chipul ei angelic pare doborât de griji şi de tristeţe. Anca a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! în timp ce zăbovea alături de o amică în faţa casei ei din Dorobanţi, iar imaginile sunt edificatoare.

„Anca nu e deranjată de kilogramele acumulate, a ţinut un tratament care i-a dat peste cap organismul, s-a luptat cu atacurile de panică, iar acum nu îşi doreşte decât să îi fie bine. Vrea să revină pe scenă, merge în fiecare zi la sală, şi lucrează la un nou single”, a mărturisit o prietenă a solistei, pentru Click!

image
Aşa arăta Monica Anghel în urmă cu trei ani

Anca Badiu în clipul "Într-o zi" al trupei Class, în urmă cu aproximativ 12 ani

Şi ea a fost certată cu cântarul

Monica Anghel ( 43 de ani) are probleme cu glanda tiroidă de peste 15 ani, dar a reușit să slăbească spectaculos. Cântăreața s-a ambi­­­ționat și a dat jos în jur de 25 kg cu echitație, dar și cu ajutorul unui regim de viață sănătos.

image
Anca Badiu era foarte slabă în urmă cu câţiva ani
cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
Baltic Pipe FOTO Shutterstock
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu