VIDEO EXCLUSIV Anca Badiu a pierdut lupta cu kilogramele

Ultima actualizare:

    Anca afişa cu câţiva ani  în urmă un trup de sirenă
Anca afişa cu câţiva ani în urmă un trup de sirenă

Depresia, problemele cu glanda tiroidă şi necazurile din viaţa personală par să o fi doborât pe Anca Badiu (37 de ani). Artista, care făcea senzaţie cu trupul ei, e azi de nerecunoscut.

A renunţat la concerte, la nopţile de distracţie, s-a izolat de prieteni şi de scenă. În ultimii ani, fosta componentă a trupei Class a ales un drum numai de ea ştiut, dar schimbările sunt evidente. Anca de astăzi nu mai are nici o legătură cu solista care purta ţinute sexy, îşi etala formele la emisiunile televizate şi dădea lecţii de nutriţie.


    Anca Badiu era foarte slabă în urmă cu câţiva aniArhiva Click!
Anca Badiu era foarte slabă în urmă cu câţiva aniArhiva Click!

Artista şi-a pierdut zâmbetul cu care reuşea să dea pe spate şi pe cel mai morocănos fan, îşi ascunde formele voluptoase sub haine lălâi, iar chipul ei angelic pare doborât de griji şi de tristeţe. Anca a fost surprinsă zilele trecute de fotoreporterii Click! în timp ce zăbovea alături de o amică în faţa casei ei din Dorobanţi, iar imaginile sunt edificatoare.

„Anca nu e deranjată de kilogramele acumulate, a ţinut un tratament care i-a dat peste cap organismul, s-a luptat cu atacurile de panică, iar acum nu îşi doreşte decât să îi fie bine. Vrea să revină pe scenă, merge în fiecare zi la sală, şi lucrează la un nou single”, a mărturisit o prietenă a solistei, pentru Click!

Aşa arăta Monica Anghel  în urmă cu trei ani
Aşa arăta Monica Anghel în urmă cu trei ani

Anca Badiu în clipul "Într-o zi" al trupei Class, în urmă cu aproximativ 12 ani

Şi ea a fost certată cu cântarul

Monica Anghel ( 43 de ani) are probleme cu glanda tiroidă de peste 15 ani, dar a reușit să slăbească spectaculos. Cântăreața s-a ambi­­­ționat și a dat jos în jur de 25 kg cu echitație, dar și cu ajutorul unui regim de viață sănătos.

Anca Badiu era foarte slabă în urmă cu câţiva ani
Anca Badiu era foarte slabă în urmă cu câţiva ani
image
image
image
image
image
image
banner Gina Pistol png
doina teodoru scarlatescu 3 1 v1 e1692797242627 jpg
vulpita jpg
banner rona hartner png
image png
mihai dedu jpg
adriana bahmuteanu
cristina siscanu facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net