VIDEO EXCLUSIV Imagini nevăzute de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Fiicele îi vor îndeplini ultima dorință

Ultima actualizare:

    Sara, Rebeca și Estera Onoriu, alături de mama lor, Gabi Luncăfoto: arhivă personală
Sara, Rebeca și Estera Onoriu, alături de mama lor, Gabi Luncăfoto: arhivă personală

Înmormântarea lui Gabi Luncă a fost un spectacol, la fel cum a fost și viața marii artiste! Cele trei fiice ale cântăreței, Rebeca, Sara și Estera Onoriu, au vrut ca și pe ultimul drum mama lor să aibă parte de stălucirea din timpul vieții

Fiicele lui Gabi Luncă au întins covorul roșu la cimitir și au eliberat porumbei albi, în momentul în care sicriul cu trupul neînsuflețit al marii artiste a fost coborăt în mormânt .Click! vă prezintă, în exclusivitate, imaginile emoționante când porumbeii au fost eliberați în văzduh, în memoria marii stele a muzicii lăutărești.

Rebeca Onoriu: „Vom face un centru de recuperare post-COVID”

Rebeca Onoriu, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, ce le-a spus mama lor să facă după ce ea nu va mai fi printre noi: să investească o parte din banii lăsați moștenire într-un centru medical pentru pacienți post-COVID. „Mi-a lăsat și banii, și terenul. Terenul este undeva în afara Bucureștiului, la Butimanu, mi l-a dat în dar chiar de ziua mea. Am vorbit cu mama chiar înainte să moară. I-am promis că acest centru va purta numele ei. Mi-a zis: <mamă, nici că te puteai gândi mai bine. Ai acordul meu!> Vom începe lucrările la acest nou centru chiar după moartea ei”, ne-a declarat Rebeca, care estimează că investiția se va ridica în jurul sumei de 500.000 de euro.

Rebeca Onoriu: ”A fost o înmormântare cu durere”

După înmormântare, fiica cea mică a lui Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, a ținut să le mulțumească tuturor oamenilor care au fost prezenți la ceremonie pentru a îi aduce un ultim omagiu mamei sale. „Cer Domnului să mi-o trimită în vis… Acum nu mai e ea cea care să se pună gaj pentru noi, acum suntem noi. Toată viața a îngrijit de noi și de multe alte persoane. Acum o îngrijește Domnul, e la brațul domnului. E greu. Mama a plecat în cel mai lung turneu al dânsei. De data asta nu o să fiu eu și cu frații mei cei care o așteptăm, de data asta ne așteaptă dânsa”, a declarat Rebeca Onoriu. Aceasta a promis că își va vizita mama la mormânt mereu și va sta pe băncuța de lângă cavou și va vorbi cu ea. „Sora mea a decis să pună o băncuță, să putem să stăm să vorbim cu ea. Asta ne-a mai rămas. Mama atunci când deschidea gura și cânta cucerea mii de oameni. Gândiți-vă cum a fost pentru noi, copiii, să stea de vorbă cu noi, să ne cânte nouă, să ne zâmbească doar nouă. Așa o pierdere. Mulțumim celor care au fost alături de noi, a fost o ceremonie frumoasă. A fost o înmormântare cu durere”, a mai spus Rebeca Onoriu. Gabi Luncă a murit la vârsta de 82 de ani, vineri, 2 aprilie, la ora 20.50, la Spitalul Județean Ilfov, după ce medicii s-au luptat să o salveze timp de aproape două săptămâni.

Citește și:

EXCLUSIV Gabi Luncă, înmormântată ca o regină, cu covor roșu și porumbei albi. Rebeca Onoriu: "Îmi îngrop ambii părinți"

Primele imagini de la înmormântarea lui Gabi Luncă. Cele trei fiice ale artistei, răpuse de suferință

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net