VIDEO EXCLUSIV! Irinuca era să se înece în piscina de la Izvorani, chiar sub ochii lui Columbeanu!

9 octombrie 2014
image
Au trecut cinci ani de la experienţa traumatizantă prin care a trecut Irinuca

Episod terifiant petrecut ├«n urm─â cu cinci ani ├«n curtea lui Irinel Columbeanu. Feti╚Ťa miliardarului, Irina, a fost la un pas s─â-╚Öi piard─â via╚Ťa ├«n imensa piscin─â de la Izvorani, ├«ns─â a fost salvat─â, ca ├«n filme, de tat─âl ei. De atunci, micu╚Ťa n-a mai vrut, ├«n ruptul capului, s─â mai intre ├«n ap─â.

Amintiri dureroase pentru Irinel Columbeanu (56 de ani), dar ╚Öi mai grele pentru fiica acestuia, acum ├«n v├órst─â de aproape 8 ani! ├Än 2009, Irinuca era la un pas s─â se ├«nece, sub ochii t─ât─âlui, ├«n imensa piscin─â din curtea vilei de la Izvorani, ├«ns─â acum a g─âsit metoda prin care s─â uite acel episod cumplit. Micu╚Ťa face ├«not de performan╚Ť─â la Centrul Olimpic de la Izvorani, ca s─â-╚Öi ├«nving─â teama de ap─â.

image
Irina face înot la Bazinul Olimpic de la Izvorani

"Nu voi uita niciodat─â ziua de 18 august 2009. Irina nu avea atunci nici trei ani ╚Öi s-a urcat pe un tractora╚Ö electric, care era pus la ├«nc─ârcat. A ap─âsat pedalele ╚Öi juc─âria a pornit, a smuls cablul de alimentare ╚Öi nu s-a mai oprit dec├ót ├«n piscin─â. Am s─ârit imediat s─â-mi salvez copilul ╚Öi, din fericire, n-a fost nevoie de ambulan╚Ť─â. De atunci ├«ns─â, Irina a r─âmas cu o fobie de ap─â. N-a mai folosit deloc piscina, n-a mai dorit s─â intre ├«n ap─â", ne-a relatat Irinel.

image
Irina Columbeanu s-a speriat foarte tare după ce a căzut în piscina casei

Iat─â c─â timpul i-a vindecat feti╚Ťei temerile ╚Öi a cerut singur─â s─â fie dus─â la ├«not, pentru a se perfec╚Ťiona.

simeon stalpnicul png
Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina la înotFoto: Click!

"Anul acesta, prin luna mai, m-a rugat s─â o ├«nscriu la ├«not, ca s─â-╚Öi dep─â╚Öeasc─â aceast─â fric─â. Merge o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â l├óng─â cas─â, la Centrul Olimpic de la Izvorani", ne-a povestit Irinel. Fiica acestuia a profitat din plin ╚Öi de cele dou─â luni de vacan╚Ť─â petrecute pe Litoral ╚Öi nu s-a mai dat scoas─â din piscina hotelului sau din valurile M─ârii Negre.

image
Irinel Columbeanu a dus-o pe Irina la înot

Centrul Olimpic de la Izvorani, situat pe DN1, la kilometrul 33, este amplasat chiar pe malul lacului ╚Öi ├«n imediata vecin─âtate a p─âdurii Snagov. Aici se antreneaz─â sportivii din lotul na╚Ťional de nata╚Ťie, echipa de Polo a Rom├óniei, dar ╚Öi oameni obi╚Önui╚Ťi, pre╚Ťul unei intr─âri fiind de 35 de lei.

Cub Lauren╚Ťiu Reghecampf jpeg
florin calinescu png
Kate Middleton3 jpg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
thumbnail Marnie Schulenburg (AFP) 063 GYI0059526031 jpg
FotoJet (10) jpg
Simon Cowell jpeg
roxana blagu jpeg
mircea eremia jpg
4 dana rogoz jpg jpeg