VIDEO EXCLUSIV Laurette, decizie-şoc! Era să moară din cauza unei operaţii estetice, dar nu se lasă

image
Laurette are două tatuaje pe abdomen care îi acoperă urmeleFOTO: Arhiva personală

Laurette e decisă să îşi facă dreptate la trei ani după ce a suferit arsuri pe abdomen în urma unui tratament făcut la o clinică de înfrumuseţare. Mai mult, vrea să facă o nouă intervenţie pentru a scăpa de urmele lăsate.

Ea cere daune de 100.000 de euro atât de la reprezentanţii clinicii de înfrumuseţare, cât şi de la angajata care i-ar fi greşit tratamentul. Invitată în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, Laurette a explicat că a durat trei ani pentru că a fost greu să adune toate actele necesare pentru proces.

"Încerc să fac faţă. Ar trebui să plătească mult mai mult de 100.000 de euro. Dacă eram în altă ţară, erau milioane. Avocatul meu s-a ocupat de acte, proceduri. Mai departe să vedem ce se întâmplă. La noi în ţară lucrurile merg foarte greu. Cei care mi-au făcut ce mi-au făcut trebuie să plătească, asta merită. În viaţă trebuie să lupţi. Nu am mai discutat cu cei de la clinică, nici ei nu m-au contactat când eram pe patul de spital, puteam să mor",  a povestit mulatra. 

Laurette a mers la clinică pentru un tratament care să îi îndepărteze vergeturile după ce a născut. Însă procedura i-a fost făcută cu un laser care se folosea la epilare devinitivă, nu pentru eliminarea vergeturilor. Laurette a rămas cu arsuri pe 80% din abdomen, iar acum are cicatrici. Pentru a le îndepărta are nevoie de 15.000 de euro şi de mult curaj.

"M-am dus după ce am născut la clinică pentru o procedură care s-a făcut cu un laser care se folosea pentru epilare definitivă, nu pentru eliminarea vergeturile. Nu ştiam atunci. Se poate scăpa de cicatrici, dar costă mult, în jur de 15.000 de euro, e o procedură complicată. Dacă o să am puterea să o fac, o să fac operaţia la Istanbul. Financiar, nu îmi permit acum. Mi-am făcut tatuaje ca să acopăr. A trebuit pentru că rămâi cu nişte schele. Nu mai pot să fac prezentări de modă în costume, nu mai pot să merg la plajă", a completat Laurette. 

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
ingrijorare
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
Iarna Poiana Brasov vremea FOTO Shutterstock jpg
Pavel Popescu/ Facebook
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg