VIDEO EXCLUSIV Narcisa, judecată pentru că a tâlhărit-o pe Beyonce de România

Ultima actualizare:

    Femeile lui Guţă se întâlnesc  săptămâna viitoare la tribunal
Femeile lui Guţă se întâlnesc săptămâna viitoare la tribunal

An greu pentru Narcisa Guţă. Fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă a fost trimisă în judecată pentru tâlhărie, iar săptămâna viitoare începe procesul cu “Beyonce de România” şi mama acesteia, Elena Colfescu.

Vestea cumplită a venit chiar înainte de Revelion, în ciuda insistenţelor fostei sale rivale, Mădălina Dumitriu, de a-şi retrage plângerea depusă, în luna octombrie, la Poliţie. Mădălina a fost dispusă să o ierte pentru că a snopit-o în bătaie şi i-a furat bani şi bijuterii. Însă, legea nu prevede împăcarea părţilor şi în cazul infracţiunii de tâlhărie calificată, iar dosarul a ajuns pe masa magistraţilor de la Judecătoria Cornetu.

Aşa că Narcisa se roagă acum să scape cu o pedeapsă cât mai mică, deşi infracţiunea de care e acuzată prevede o pedeapsă cu închisoarea de până la 10 ani. Şi asta nu e singura grijă a Narcisei.

Dacă în cazul bătăii, Mădălina a dat dovadă de bunăvoinţă şi a vrut să o scape de puşcărie, iubita lui Nicolae Guţă nu a făcut până acum nimic pentru a-şi retrage cererea depusă în luna septembrie la Judecătoria Sectorului 3, după ce ar fi fost jignită de Narcisa în timpul unei emisiuni tv. ”Solicităm daune  morale şi materiale în valoare de 100.000 de euro  pentru afirmaţii calomnioase. Cererea e depusă de anul trecut, iar acum aşteptăm să primească un termen”, ne-a declarat avocata Beatrice Comăniceanu.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net