VIDEO EXCLUSIV Scandalul cu amanta l-a distrus pe Nelu Ploieşteanu

Ultima actualizare:

    Nelu Ploieştenu  cântă până în  septembrie la “Terasa  cu flori” din Mamaia
Nelu Ploieştenu cântă până în septembrie la “Terasa cu flori” din Mamaia

Cântăreţul a povestit pentru emisiunea Click! ce urmări a avut scandalul cu amanta.

A „fugit” la mare cu serviciul, dar a „bifat” astfel şi o vară departe de scandalul din familie. Nelu Ploieşteanu îşi vede de cântat la o terasă din Mamaia, dar tot nu şi-a rezolvat problemele cu soţia care voia să divorţeze din cauza amantei lăutarului.

Nea Nelu a vorbit cu Click! într-o  pauză de cântare
Nea Nelu a vorbit cu Click! într-o pauză de cântare

În exclusivitate pentru emisiunea Click! de la Prima TV, Ploieşteanu a vorbit despre toate aceste probleme.Până în septembrie, are program pe Litoral, la „Terasa cu flori” din Mamaia, unde petrecăreţii vin să-i asculte cântecele celebre.

Contractul pe care îl are pe timpul verii l-a ajutat parcă să treacă mai uşor peste scandalul monstru care a început în familia lui în urmă cu o lună.

Atunci, soţia sa, Elena (58 de ani), cu care e căsătorit de 42 de ani, s-a hotărât să bage divorţ.

Femeia spunea că s-a săturat de aventurile soţului ei, iar ce a pus capac a fost faptul că nea Nelu i-ar fi cumpărat amantei apartament.

Elena Ploieşteanu  spune că este înşelată  de soţ de 13 ani
Elena Ploieşteanu spune că este înşelată de soţ de 13 ani

În exclusivitate pentru emisiunea Click!, artistul a mărturisit că n-a mai vorbit cu soţia lui de atunci, dar că îi trimite săptămânal bani pentru tratamentul fiului lor, bolnav de tetrapareză spastică.

„Eu sunt liniştit, dar îmi pare rău că s-a întâmplat treaba asta. La vârsta mea, trebuia să spălăm rufele în familie. Eu îmi continui meseria, soţia mea e la munte cu băiatul, la tratament. Dacă mă despart? Ce să mă despart acum? La 64 de ani să iau viaţa de la început, ce Dumnezeu??”, ne-a declarat Nelu Ploieşteanu. Deşi el încearcă să uite de scandal şi susţine sus şi tare că nu a cumpărat nici un apartament pentru amanta de care vorbeşte soţia lui, Elena Ploieşteanu se ţine „tare”.

Cei doi n-au mai vorbit deloc de când a început scandalul, iar Nelu spune că atunci când vine în Bucureşti, de la mare, stă la fiica lui. Speră totuşi într-o împăcare.

„Normal că ne împăcăm. Ea a fost prima mea iubire, avem copii foarte frumoşi pe care îi iubesc enorm!”, ne-a mai spus Ploieşteanu.

Soţia lui s-a săturat de amanta tânără

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre scandalul dintre Nelu Ploieşteanu şi soţia lui. Elena a declarat că a îndurat timp de 13 ani să fie înşelată. “De 13 ani sunt terminată din cauza acestei femei, pe care a luat-o de la «peşti» şi a umplut-o de bani. A ţinut-o în chirie, iar acum două luni i-a luat apartament cu două camere în Colentina”, şi-a vărsat femeia amarul, pentru Click! Elena a mai avut o tentativă să-şi facă dreptate şi s-a răfuit cu amanta soţului, Ana Maria Roşu, în vârstă de 31 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net