VIDEO Imagini de groază! Rana Biancăi de la picior, aproape de os. Cum se simte acum

Ultima actualizare:

    Bianca DrăgușanuFotografii: Antena 1/arhiva personală
Bianca DrăgușanuFotografii: Antena 1/arhiva personală

După ce s-a plâns apropiaţilor că presiunea este mult prea mare la filmările emisiunii "Poftiţi pe la noi" de la Vama Veche, Bianca Drăguşanu a ajuns de urgenţă la spital. Roşcata nu a dormit mai multe nopţi, iar oboseala se pare că şi-a pus amprenta asupra stării ei de sănătate. Duminică, la prânz, fosta doamnă Slav a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a fost imediat preluată de o echipă de medici.

UPDATE ora 18.30 Bianca Drăguşanu a părăsit Spitalul Floreasca după mai bine de 4 ore de când a ajuns acolo. Ea a fost operată la piciorul stâng şi a fost însoţită de Victor Slav pe tot parcursul intervenţiei. La ieşirea din spital nu a dorit să facă nicio declaraţie şi a plecat spre casă împreună cu fostul ei soţ. 

Toată săptămâna a filmat în Vama Veche, staţiune unde a pus pentru prima şi ultima dată piciorul, aşa după cum le-a mărturisit chiar ea prietenilor de pe Facebook. Bianca Drăguşanu a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Extenuată, roşcata s-a plâns apropiaţilor că nu poate să închidă un ochi din cauza gălăgiei şi a mizeriei din pensiunea pe care trebuia să o renoveze alături de ceilalţi concurenţi. A zugrăvit şi a făcut curat până nu a mai putut să stea în picioare, iar programul drastic impus de Nea Mărin i-a pus capac la propriu.

Medicii de la Spitalul Floreasca au examinat-o pe roşcată în urmă cu puţin timp. Bianca a ajuns la spital cu o rană serioasă la piciorul stâng. Din informaţiile medicilor, vedeta s-a accidentat în apartamentul ei într-un umeraş de sârmă. "Are o plagă la nivelul gambei, cauzată de o lovitură sau din neatenţie. A fost preluată de o echipă de medici de la chirurgie şi primeşte îngrijiri medicale. Este vorba de o tăietură de 4-5 cm lungime. Pacienta a decis împreună cu medicul plastician să fie supusă unei intervenţii chirurgicale. Este o procedură prin care, medicul suturează plaga", ne-a spus dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de urgenţă Floreasca.

Bianca Drăguşanu a fost transportată pe targă din camera de gardă a spitalului, unde a fost adusă de fostul soţ, Victor Slav, în sala de operaţie de la secţia de chirurgie plastică. Aici, medicii i-au oprit sângerarea şi se pregătesc să-i închidă rana.

"Bianca are dureri cumplite, deşi e vorba doar de un accident casnic. Medicii i-au spus să se pregătească pentru operaţie. Intervenţia va dura 40 de minute şi i se va face anestezie. Necazul s-a întâmplat fix la piciorul stâng la care Bianca are mari probleme de ani buni", a spus o apropiată a roşcatei pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net