VIDEO Mihai Găinuşă, jefuit în toiul zilei. Hoții au fost surprinși de camerele de luat vederi

Ultima actualizare:

    Mihai Găinușăfoto: Facebook
Mihai Găinușăfoto: Facebook

Mihai Găinușă (51 de ani), fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor, a rămas fără bicicletă! Găinușă a fost jefuit ca-n codru, ziua în amiaza-mare. L-a surpins pe hoț pe camerele de luat vederi!

Mihai Găinușă este consternat! A fost jefuit chiar în toiul zilei! Un hoț i-a sustras bicicleta chiar din curtea casei. Găinușă a postat imaginile cu infractorul, surprinse de camerele de luat vederi, chiar pe contul său de Facebook. Mihai Găinuşă i-a rugat pe urmăritorii săi de pe Facebook să-l ajute să-l identifice cât mai repede pe autorul jafului.

„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris prezentatorul, în descrierea videoclipului. În imaginile suprinse pe camerele de luat vederi se observă cum hoţul se plimbă prin faţa casei lui Mihai Găinuşă. Se uită în stânga şi în dreapta, pentru a se asigura că nu-l vede nimeni, apoi îşi face curaj şi sare gardul. După doar câteva secunde, acesta deschide poarta pe interior şi iese cu bicicleta. Apoi pleacă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat! Mihai Găinușă nu este singurul păgubit. Și Dan Capatos a povestit, în urmă cu câteva luni, că i s-a furat bicicleta din curtea blocului în care stă.

image
image
image
image
image
image
Tiberiu Ceia banner click bun jpg
banner drogați png
Marian Olteanu Clanul jpg
irina loghin jpeg
Richard Stan și Drei, videoclip în Miami cu Rick Ross jpg
banner dan bittman png