VIDEO Mihai Găinuşă, jefuit în toiul zilei. Hoții au fost surprinși de camerele de luat vederi

Ultima actualizare:

    Mihai Găinușăfoto: Facebook
Mihai Găinușăfoto: Facebook

Mihai Găinușă (51 de ani), fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor, a rămas fără bicicletă! Găinușă a fost jefuit ca-n codru, ziua în amiaza-mare. L-a surpins pe hoț pe camerele de luat vederi!

Mihai Găinușă este consternat! A fost jefuit chiar în toiul zilei! Un hoț i-a sustras bicicleta chiar din curtea casei. Găinușă a postat imaginile cu infractorul, surprinse de camerele de luat vederi, chiar pe contul său de Facebook. Mihai Găinuşă i-a rugat pe urmăritorii săi de pe Facebook să-l ajute să-l identifice cât mai repede pe autorul jafului.

„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, a scris prezentatorul, în descrierea videoclipului. În imaginile suprinse pe camerele de luat vederi se observă cum hoţul se plimbă prin faţa casei lui Mihai Găinuşă. Se uită în stânga şi în dreapta, pentru a se asigura că nu-l vede nimeni, apoi îşi face curaj şi sare gardul. După doar câteva secunde, acesta deschide poarta pe interior şi iese cu bicicleta. Apoi pleacă, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat! Mihai Găinușă nu este singurul păgubit. Și Dan Capatos a povestit, în urmă cu câteva luni, că i s-a furat bicicleta din curtea blocului în care stă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Canicula in Grecia FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net