VIDEO Nepoata regelui Cioabă: "Am fost logodită de 4 ori şi am fugit de acasă"

image
Ana Radu a vorbit despre copilăria ei

Ana Radu, nepoata fostului rege al romilor Florin Cioabă a povestit cum a încălcat tradiţiile şi a fugit de acasă pentru a-şi urma visul.

Designerul Ana Radu a luptat cu tradiţiile şi a scăpat de 4 logodne aranjate de familie pentru a-şi urma visul. Tânăra a vrut să devină un creator de modă şi a făcut totul pentru pasiunea sa. În cadrul unui interviu exclusiv acordat emisiunii Click! de la Prima Tv, designerul a vorbit despre ce a trebuit să facă pentru a ajunge atât de departe în carieră. "Totul a început din pasiune. Am lucrat ca model şi încet-încet pasiunea pentru podium s-a dezvoltat şi am simţit că pot mai mult pe partea de design. Familia m-a susţinut, chiar dacă datorită etniei mele a fost foarte greu să conving comunitatea că asta vreau să fac. Prima oară am fost logodită la 12 ani. Nu am vrut să mă căsătoresc şi am fugit de acasă, dar m-au înţeles părinţii mei. A urmat apoi acelaşi lucru şi la 14 ani, 16 ani şi 18. Apoi au renunţat!".

image
Ana Radu a reuşit să iasă din tiparele tradiţiei ţigăneşti

Ana Radu a explicat şi de ce în creaţiile ei nu se regăsesc foarte multe motive care să aducă aminte de etnia designerului. "Din păcate nu prea pastrez tradiţiile chiar dacă sunt mândră că sunt ţigancă. Îmi respect familia, mai ales că în carieră m-a ajutat faptul că sunt nepoata Regelui Cioabă şi am fost promovată mai uşor".

image
Ana Radu a reuşit să iasă din tiparele tradiţiei ţigăneştiFoto Click! de la Prima Tv

Chiar dacă a scăpat de 4 ori de o căsătorie nedorită, acum s-a întors roata şi chiar dacă este cu cineva, inelul de logodnă se lasă aşteptat. "L-am găsit, l-am ales şi e lângă mine, dar nu m-a cerut încă în căsătorie. Până atunci vreau să mă axez pe carieră şi vreau să îmi dezvolt atelierul", a mai spus Ana Radu.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
2 alexandru arsinel jpg jpeg
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
stela si arsinel jpeg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
image
image
image
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (3) JPG
3688607alexandruarsinel21024x730 jpg