VIDEO Număr extrem de contorsionism la "Românii au talent"! Un israelian i-a lăsat muţi de uimire pe juraţi

Ultima actualizare:
Roman Kricheli a uimit prin abilităţile ieşite din comun
Roman Kricheli a uimit prin abilităţile ieşite din comun

Seara de vineri, 28 februarie, a adus noi concurenţi pe scena emisiunii "Românii au talent". Nu au lipsit numere de dans, dar nici participanţii care au impresionat prin talentul neobişnuit sau poveştile de viaţă uimitoare. Pavel Bartoş şi Smiley au fost cuceriţi de o fată de 11 ani care a făcut un număr de dans pe hooverboard. Prestaţia ei, şi faptul că le-a dedicat numărul bunicilor care nu mai sunt printre noi, i-a impresionat pe cei doi şi au decis să îi acorde un Golden Buzz. Seara a fost, însă, încheiată de un israelian care i-a ţinut cu sufletul la gură pe cei patru juraţi şi le-a creat palpitaţii.

Vineri, 28 februarie, a fost o seară plină pentru cei patru juraţi ai emisiunii de talente. Au trecut prin multe stări, de la râs la plâns, iar în final au fost fascinaţi şi puţin speriaţi de numărul ieşit din comun al unui israelian trecut de prima tinereţe. Roman Kricheli este din Israel şi practică contorsionismul de când se ştie. Bărbatul a hotărât să demonstreze că vârsta este doar un număr atunci când pasiunea şi munca se împletesc, aşadar a urcat pe scenă cu un număr extrem de controsionism.

Numerele lui Roman sunt dintre cele mai diverse, însă de fiecare dată se bucură de admiraţia privitorilor
Numerele lui Roman sunt dintre cele mai diverse, însă de fiecare dată se bucură de admiraţia privitorilor

Roman i-a ţinut pe juraţi cu sufletul la gură

A dovedit abilităţi fizice demne de invidiat şi a intrat într-o cutie de plastic extrem de mică. Atât juraţii, cât şi publicul, au privit cu uimire, dar şi cu teamă cum acesta a fost închis în cutia minisculă de către fiul şi asistentu său. Juraţii s-au îngrijorat pentru integritatea sa, iar Andra a afirmat că şi-a dorit ca israelianul să iasă mai repede din cutie întrucât se temea că va rămâne fără aer. Este de înţeles că bărbatul a primit patru de da şi va fi prezent în următoarea etapă a cometiţiei în care va încerca să impresioneze din nou cu un număr şi mai spectaculos. 


    Roman Kricheli a uimit prin abilităţile ieşite din comun Foto: Captură video
Roman Kricheli a uimit prin abilităţile ieşite din comun Foto: Captură video

Israelianul, o prezenţă frecventă în emisiunile de talente 

La finalul demonstraţiei de flexibilitate, Roman a dezvăluit că nu este prima dată când participă la un astfel de concurs cu un număr de controsionism, fiind obişnuit cu emoţiile. Cei patru membri ai juriului şi-au exprimat uimirea şi l-au felicitat pentru abilităţile avute. „Sunt absolut uimit de ce s-a întâmplat pe scenă. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat pe scenă”, a spus Mihai Petre. „Nu puteam vreodată să cred că se întâmplă aşa ceva, mi-a fost teamă că o să rămână fără aer”, au fost cuvintele Andrei.

Citeşte şi

Smiley și Pavel Bartoș au apăsat cel de-al 5-lea Golden Buzz la Românii la talent! O fetiță de 12 ani a venit cu un număr artistic unic

Secretul din spatele calculelor. Cum a reușit Theodor Marcu să ne uimească la Românii au talent

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net