VIDEO Povestea lui Rareș Tufea, adolescentul de 16 ani care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

9 februarie 2021
image
Rareș Tufea a emoționat și a primit al doilea Golden Buzz al sezonului 11 Sursă foto: PRO TV

Luni, 8 februarie, a avut loc o nouă ediție a emisiunii "Românii au talent". Zeci de concurenți au urcat pe scenă cu dorința de a-i impresiona pe membrii exigenți ai juriului. Unul dintre ei a reușit să-i emoționeze atât pe jurați, cât și pe cei doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, care i-au acordat un Golden Buzz. Iată despre cine este vorba.

Ediția de luni, 8 februarie, a fost una cu adevărat spectaculoasă. Nu au lipsit numerele de dans, dar nici cele în care concurenții au mizat pe capacitățile vocale pentru a obține un loc în etapa următoare. Unul singur a primit totuși Golden Buzz din partea prezentatorilor. Este vorba despre Rareș Tufea, un adolescent din Tulcea care a urcat pe scenă și a interpretat, cu sensibilitate, la pian și vocal melodia Jelous, scrisă de Labirinth. 

image
Rareș Tufea avea șase ani atunci când a descoperit pasiunea pentru muzică Sursă foto: PRO TV

”Rareș este minunat, vocea ta sună impecabil și faptul că știi să cânți atât de frumos la pian... Ai o tehnică vocală impecabilă, ești perfect! Jos pălăria, nici nu o mai pun la loc, o las așa jos”, a spus Andi Moisescu. ”Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu îmi vine să cred că tu la 16 ani, poți să cânți atât de bine un cântec ca acesta. Ai atins punctul meu sensibil și coarda sensibilă și mi-a plăcut tare mult”, a adăugat Andra. 

Rareș avea șase ani atunci când a devenit pasionat de muzică 

Și-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Ulterior, în clasa a II-a, i-au luat un pian electric și a început sa ia cursuri. Idolii lui din domeniu sunt profesoarele lui, pe care le îndrăgește foarte mult și care sunt alături de el mereu. Pe lângă faptul că îl ajută să progreseze, îi sunt și ca niște mame, potrivit propriilor spuse. 

Cel mai important moment pe plan profesional a fost când a câștigat în clasa a IX a, premiul cel mare la concursul national de pian "Carl Czerny" și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice.

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
anna lesko
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 johnny depp jpg jpeg
BeFunky collage (18) jpg
laura cosoi 2
Foto mare Tom Cruise profimedia 0692428693 jpeg
cub adrian alexandrov png
iubit rihanna