VIDEO Povestea lui Rareș Tufea, adolescentul de 16 ani care a primit Golden Buzz la "Românii au talent"

image
Rare╚Ö Tufea a emo╚Ťionat ╚Öi a primit al doilea Golden Buzz al sezonului 11 Surs─â foto: PRO TV

Luni, 8 februarie, a avut loc o nou─â edi╚Ťie a emisiunii "Rom├ónii au talent". Zeci de concuren╚Ťi au urcat pe scen─â cu dorin╚Ťa de a-i impresiona pe membrii exigen╚Ťi ai juriului. Unul dintre ei a reu╚Öit s─â-i emo╚Ťioneze at├ót pe jura╚Ťi, c├ót ╚Öi pe cei doi prezentatori, Smiley ╚Öi Pavel Barto╚Ö, care i-au acordat un Golden Buzz. Iat─â despre cine este vorba.

Edi╚Ťia de luni, 8 februarie, a fost una cu adev─ârat spectaculoas─â. Nu au lipsit numerele de dans, dar nici cele ├«n care concuren╚Ťii au mizat pe capacit─â╚Ťile vocale pentru a ob╚Ťine un loc ├«n etapa urm─âtoare. Unul singur a primit totu╚Öi Golden Buzz din partea prezentatorilor. Este vorba despre Rare╚Ö Tufea, un adolescent din Tulcea care a urcat pe scen─â ╚Öi a interpretat, cu sensibilitate, la pian ╚Öi vocal melodia Jelous, scris─â de Labirinth. 

image
Rareș Tufea avea șase ani atunci când a descoperit pasiunea pentru muzică Sursă foto: PRO TV

ÔÇŁRare╚Ö este minunat, vocea ta sun─â impecabil ╚Öi faptul c─â ╚Ötii s─â c├ón╚Ťi at├ót de frumos la pian... Ai o tehnic─â vocal─â impecabil─â, e╚Öti perfect! Jos p─âl─âria, nici nu o mai pun la loc, o las a╚Öa josÔÇŁ, a spus Andi Moisescu. ÔÇŁMi-e greu s─â mai spun ceva dup─â ce am auzit acest c├óntec at├ót de bine interpretat de tine. Mie nu ├«mi vine s─â cred c─â tu la 16 ani, po╚Ťi s─â c├ón╚Ťi at├ót de bine un c├óntec ca acesta. Ai atins punctul meu sensibil ╚Öi coarda sensibil─â ╚Öi mi-a pl─âcut tare multÔÇŁ, a ad─âugat Andra. 

Rareș avea șase ani atunci când a devenit pasionat de muzică 

╚śi-a descoperit talentul la v├órsta de 6 ani, c├ónd tat─âl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce not─â muzical─â este. Ulterior, ├«n clasa a II-a, i-au luat un pian electric ╚Öi a ├«nceput sa ia cursuri. Idolii lui din domeniu sunt profesoarele lui, pe care le ├«ndr─âge╚Öte foarte mult ╚Öi care sunt al─âturi de el mereu. Pe l├óng─â faptul c─â ├«l ajut─â s─â progreseze, ├«i sunt ╚Öi ca ni╚Öte mame, potrivit propriilor spuse. 

Cel mai important moment pe plan profesional a fost c├ónd a c├ó╚Ötigat ├«n clasa a IX a, premiul cel mare la concursul national de pian "Carl Czerny" ╚Öi la Olimpiada Na╚Ťional─â de interpretare vocal─â, instrumental─â ╚Öi studii teoretice.

interior 1583876 1920 jpg
roland stanescu jpg
bote bal contesa JPG
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
Tiriac
01 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan