VIDEO Show total pe scena «X Factor». Delia și-a ales concurenții cu care merge în etapa umătoare

25 noiembrie 2021
article img
Juriul X Factorfoto: Antena 1

Mentorul grupurilor de la X Factor, Delia, a fost pusă în postura de a alege cele trei formații care vor participa în următoarea etapă, Battle-urile. ”Devine cu adevărat stresant”, a spus jurata, înainte de a-și motiva alegerile.

După Florin Ristei și Loredana, a venit rândul Deliei să își prezinte echipa din Bootcamp. În ediția difuzată vineri seara, la Antena 1, Jurata X Factor a intrat în competiția scaunelor cu treisprezece grupuri, întrucât în ediția trecută a format un nou grup, Oma Jali și Elvis Silitra, concurenții eliminați de Loredana, susținând că ”nu ar trebui să plece oameni talentați acasă, când putem lucra în favoarea lor”. De altfel, cei doi, care au format trupa Omajii, au avut o apariție incendiară pe scenă, interpretând melodia "Show must go on", a legendarei trupe Queen.

Delia a avut o alegere grea de făcut, dar în cele din urmă a decis care sunt trupele cu care vrea să atace etapa următoare, Battle-urile. Acestea sunt Rază de Lună, Omajii și The Jazzy Jo Experience. A fost concurență acerbă, echipele, foarte determinate, însă originalitatea a fost cuvântul-cheie, după care Delia și-a făcut alegerile. 

Trupa "Rază de lună", ritmuri orientale în Bootcamp

Trupa "Rază de lună", care a făcut show pe scena X Factor, cu ritmuri orientale, și a reușit să o facă pe Delia să le ofere un scaun în această etapă de Bootcamp, trimițându-i acasă pe italienii din trupa Alme. Liderul trupei este Ionuț, care are 34 de ani și este lăutar. A venit la X Factor împreună cu doi instrumentiști, moment în care Delia le-a sugerat că ar putea deveni un grup. Jurata chiar s-a gândit la un nume de trupă: Rază de lună. Și iată că sunt foarte aproape de finală.

Trupa The Jazzy Jo Experience a interpretat pe scena X Factor 10 o melodie superbă de la Jamiroquai, „Virtual Insanity”. Artiștii au reușit să îi impresioneze pe jurați cu momentul artistic în Bootcamp, iar Delia a fost fermecată de talentata Jazzy Jo, fostă concurentă la "Școala vedetelor" și colaboratoare a casei de producție HaHaHa. 

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei a primit grupa de Fete, în timp ce Delia a lucrat anul acesta cu Grupurile. Loredana a fost mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică a avut sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Citește și:

X Factor 2021. Cine sunt cele 3 concurente din grupa lui Florin Ristei care au trecut de Bootcamp

Semifinala 3 SuperStar. Cine sunt cei trei concurenți care s-au calificat în live-uri