Viorel Lis, probleme cu banii și cu sănătatea. Oana: «Dacă nu am fi cheltuit anumite sume, nu ar mai fi fost azi în viață»

1 33 0 jpeg
Soţii Lis au probleme cu banii, mai ales că Viorel are nevoie de foarte multe medicamente

“Bătrâneţe haine grele/Ce să fac să scap de ele”, versuri ce i se potrivesc şi fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, care întâmpină multe neajunsuri. Are o pensie foarte mică, iar sănătatea îi joacă feste şi-l costă scump.

Acum îşi chiverniseşte banii şi a renunţat la plăcerile nevinovate, cum ar fi păcănelele. Oana câştigă şi ea bani din şedinţele de terapie

Când Oana s-a măritat cu Viorel Lis, gurile rele au spus că o face pentru bani, dar iată că faptele ei au dovedit contrariul. Deşi există o diferenţă de vârstă de 35 de ani între ei, iată că aceasta a ajuns să îi fie un real sprijin, acum, la bătrâneţe.Sănătatea îi este din ce în ce mai şubredă şi face slalom între spital şi casă, iar pensia este atât de mică încât şi-o calculează leu cu leu, astfel că nici nu se mai pune problema de plăcerile nevinovate, cum ar fi mesele la restaurante sau jocurile de noroc, păcănelele. Odinioară, Oana Lis era o răsfăţată, nu avea serviciu, acum însă a început să muncească pentru a putea susţine cheltuielile casei. 

2 25 1 jpeg
Soţii Lis au probleme cu banii, mai ales că Viorel are nevoie de foarte multe medicamente

Ce pensie are Viorel Lis

“Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tânără, mai am şi eu nevoie de o manichiură, de un epilat, dar nu prea se mai poate. Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei după ce a fost primar general. Nu este ca pensionarii din SUA care merg în cadru, în vacanţe şi au bucuriile lor. Noi abia ne plătim medicamentele. Dacă Viorel ieşea la pensie imediat, după ce a fost la primărie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat şi a ajuns să ia cât o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, ne-a povestit Oana.

Fostul primar a fost de curând internat, iar medicaţia pentru o săptămână l-a costat toată pensia. Oana a început să câştige şi ea din şedinţele de consiliere psihologică.

“Nu ştiu dacă sunteţi în temă, dar la un AVC minor trebuie să faci RMN. Am dat 12 milioane de lei vechi ca să nu stăm în aşteptare. Medicamentele costă foarte mult, unele sunt subvenţionate de stat. Ia 11-15 pastile în mod normal, însă statul îi dă doar 7 pastile gratuit pentru că are statut de revoluţionar. Are nişte parestezii din cauza statului în casă, s-a atrofiat de la perioada asta sedentară. Am făcut test Dopller. Dacă nu am fi cheltuit anumite sume de bani, Viorel nu ar mai fi fost astăzi în viaţă. Din fericire am început să câştig şi eu din şedinţele de la terapie. Nu am un salariu aşa mare, pentru că depinde de clienţii pe care îi am. Nu mă pot angaja program întreg deoarece trebuie să fiu cu Viorel tot timpul, să am grijă de el”, ne-a mai spus Oana Lis. Problemele cu Viorel au îngrozit-o, iar pensia mică pe care o încasează sunt o lecţie pentru Oana, drept pentru care a decis să îşi strângă bani pentru zile negre. 

“Am învăţat lecţia asta pentru bătrâneţe. O să-mi strâng bani şi chiar mă gândesc la o pensie privată. Altfel o să păţesc mai rău ca Viorel”, a conchis soţia fostului edil. 

Oana Lis s-a împăcat cu fratele ei

image
Oana şi fratele ei

Oana Lis (42 ani) s-a împăcat cu fratele ei mai mic. Ei au o relație cum nu se poate mai bună, mai ales că și situația lui Viorel Lis este una delicată, iar fratele Oanei încearcă vrea să îi fie alături vedetei.

“Îmi dau și lacrimile. M-am împăcat și cu fratele meu. Mă mai ajută el cu bani. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că vom ajunge la asta. Eram certați, nu mai vorbeam de trei ani, m-a dezamăgit. Dar a înțeles și el că nu poți fi alături de persoanele dragi numai verbal, numai prin telefon. L-a ajutat și Viorel pe frati-miu când era mic, i-a plătit școala de șoferi, cu mai multe. El acum muncește, a plecat în Olanda. Eu pe frati-miu l-am crescut ca pe copilul meu, am făcut sacrificii mari pentru el, și mă bucur că acum le vede. Acum mă întreabă ce fac, dacă am nevoie de ceva“, a spus Oana la Măruță. 

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub casă stela popescu png
anxietate
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Telescoapele Hubble şi James Webb au dezvăluit joi imagini detaliate ale impactului produs de DART Foto NASA
Alexandru Arsinel
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel