Viviana Sposub îl provoacă pe iubitul ei, George Burcea: „Vreau să-l iau la un duel”

16 februarie 2021
image
„Frumoși suntem, de iubit... ne iubim, sănătoși să fim!”, a scris Viviana pe Facebook, în dreptul acestei fotografii

S-au cunoscut și s-au îndrăgostit anul trecut, la „Ferma” (PRO TV), iar de atunci sunt de nedespărțit. Dar orice relație are nevoie de provocări pentru a-și menține vie flacăra pasiunii. Tocmai de aceea, Viviana i-a „aruncat mănușa” lui George Burcea și l-a anunțat că vrea să-l ia la un duel.

Viviana Sposub a trecut de la Ferma, în studioul unei alte emisiuni de la PRO TV. De data aceasta doar în calitate de invitat. Joi, 18 februarie, de la ora 22.30, va face echipă cu Natanticu și se va „bate” cu Lora la „Pe bune?!”. Recunoaște că i-ar fi plăcut să-l aibă ca adversar pe iubitul ei, George Burcea.

Click!: Dacă ar fi fost să alegi, cu ce vedetă ți-ar fi plăcut să te lupți la „Pe bune”?

Viviana: Lora a fost o “rivală” pe cinste! E imposibil să nu iasă scântei când se întâlnesc două moldovence. Așadar cred că a fost combinația perfectă pentru o competiție acerbă, presărată cu muuulte râsete și o doză de sexiness. Totuși, am o dorință încă din Fermă... Vreau să îl iau la un duel pe Burcea! Deci data viitoare când voi concura la “Pe Bune?!”, știți pe cine vreau să văd la masa adversarilor.

Dacă te uiți în urmă, ce te face acum să spui: „Pe Bune?!, am ales/ făcut/zis eu asta?!”.

Cred că atunci când mă gândesc la adolescență îmi spun: “Pe bune? Am suferit atât de mult pentru întâmplarea aceea?” sau “Pe bune? Mi-a păsat atât de mult de părerea lor?”. Dar apoi îmi dau seama că toate se întâmplă cu un motiv și că fiecare etapă a vieții mă învață o lecție prețioasă.

image
Joi, Viviana va face echipă cu Natanticu

Întrebările din quiz-show sunt trăsnite, dar care ți s-a părut ție cea mai interesantă dintre toate?

Îmi place suspansul, așa că nu vreau să vă dezvălui prea multe detalii. Tot ce vă pot spune este că una dintre întrebări va avea legătură cu un dispozitiv blănos care are o întrebuințare trăsnită. Recunosc că ne-a dat ceva bătăi de cap!

Cine ar fi crezut că anul 2020 va arăta așa! Pentru tine cum a fost? 

A fost un an greu, un an al schimbărilor, un an pe care nu îl voi uita niciodată. De aceea am răsuflat ușurată când s-a încheiat. Aștept cu mult entuziasm să văd ce îmi rezervă 2021 și sper să am parte de cât mai multe momente frumoase.

Emisiunea „Pe bune?!” a revenit din 11 februarie, ora 22.30, la PRO TV. Este prezentată de Mihai Bobonete, iar Costi Diță și Cosmin Natanticu sunt căpitani de echipă. În fiecare ediție au alături câte o vedetă care îi ajută să răspundă la întrebări din 12 domenii. Fiecare răspuns corect valorează 500 de lei, iar banii adunați merg către susținătorii respectivei echipe, aflați în public.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png