«Vlad» revine cu audiențe record. Ce noutăți aduce al doilea sezon al serialului

Ultima actualizare:

    Sezonul al II-lea din serialul “Vlad” de la PRO TV se filmează din varăfoto: PRO TV
Sezonul al II-lea din serialul “Vlad” de la PRO TV se filmează din varăfoto: PRO TV

Luni seara a revenit pe micile ecrane de la PRO TV cel de-al doilea sezon al serialului „Vlad”, cu o mulţime de noutăţi. Mai mult, primul episod al noului sezon a ţinut cu sufletul la gură majoritatea telespectatorilor care au stat departe de bucătăria „Chefilor la cuţite” de la Antena 1. Click! îți spune ce noutăți aduce al doilea sezon al serialului „Vlad”, difuzat la PRO TV.

Telespectatorii serialului „Vlad” au stat cu sufletul la gură pentru a vedea ce se întâmplă în sezonul doi al serialului care a debutat la PRO TV luni seară. Primul episod din „Vlad” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public.

Serialul «Vlad» a lăsat în urmă «Chefi la cuțite»

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, serialul a înregistrat 8.6 puncte de rating și 25.8% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.8 puncte de rating și 23.4% share, acesta fiind Antena 1, cu primul episod din „Chefi la Cuţite”. S-ar părea că eroii din serial i-au surprins mai mult pe telespectatori, care au urmărit cu sufletul la gură cum Vlad, interpretat de Adrian Nartea, încearcă să-şi protejeze familia şi prietenii, iar duşmanii lui îi suflă în ceafă.

Delia (Elvira Deatcu) și Iulia (Anda Sârbei) din serialul „Vlad” de la PRO TV
Delia (Elvira Deatcu) și Iulia (Anda Sârbei) din serialul „Vlad” de la PRO TV

Delia, interpretată de Elvira Deatcu, este noul personaj din serialul «Vlad»

Odată cu acest sezon a apărut şi un personaj nou în gaşca lui Vlad Pop, Delia, interpretat de fermecătoarea actriţă Elvira Deatcu. „Ea este partenera lui Cezar (Bebe Cotimanis), o femeie extrem de frumoasă, inteligentă, elegantă, diplomată și foarte puternică. Totodată, știe să folosească o armă atunci când este necesar și nu se sfiește să o facă dacă cineva îi amenință familia. Manierată și foarte educată, cântă la pian și l-a ajutat pe Vlad din momentul în care acesta a evadat și și-a schimbat identitatea. Delia reapare în viața lui și de data aceasta ea este cea care are nevoie de el, pentru a-și proteja fiica.

Al doilea sezon din serialul «Vlad» este momentul răzbunărilor

În cel de-al doilea sezon al serialului, răzbunarea va fi prezentă pe mai multe planuri, iar Delia va juca un rol cheie în întreaga poveste. „Foarte mulți oameni din echipa mare și minunată a acestui serial îmi sunt aproape de suflet, pentru că îi cunoșteam bine și am mai lucrat împreună. A fost ca o întoarcere acasă pentru mine. Am fost primită cu brațele deschise, la propriu și la figurat. Sunt onorată că fac parte dintr-un proiect excepțional, din toate punctele de vedere. Am avut deja câteva zile de filmare. Se muncește într-un ritm nebunesc, dar cu multă plăcere și profesionalism. Nu vreau să dezvălui foarte multe despre personajul meu, dar îmi doresc ca acesta să relaționeze cu cât mai multe dintre caracterele din scenariu, pentru ca eu să am ocazia să filmez cu toți actorii din această distribuție, pe care-i prețuiesc și-i admir. Sper să ne fie bine împreună, spre bucuria noastră și a celor care ne vor urmări”, a declarat Elvira Deatcu.

Interpretul lui Adrian Anuţei, actorul Anghel Damian, va fi şi scenarist sezonul acesta. Alături de Elvira Deatcu, din distribuţie mai face parte şi Anda Sârbei, care o joacă pe Iulia, fiica Deliei. Aceasta e o tânără rebelă cu o personalitate puternică. Face față cu brio situațiilor-limită și a avut încă din copilărie dorința de a fi un lider, nu o victimă. Ea trăiește în Barcelona și, chiar dacă își iubește mama, cele două nu au avut niciodată o relație foarte apropiată, de vină fiind diferența de generații. Cu toate acestea, ele găsesc metode să coopereze. Fascinată de istoria modernă a României și fostul sistem de spioni, Iulia hotărăște să scrie biografia tatălui ei și să o publice sub un pseudonim. În acel moment, ea își dezvăluie adevărata identitate și problemele încep să apară, iar Delia și Cezar fac totul să o protejeze și încearcă din răsputeri să evite reîntoarcerea ei în București, totul cu ajutorul lui Vlad și al lui Tibi. Producătorii au mers şi la Barcelona, unde au filmat mai multe scene pentru acest sezon. Şi în acest sezon apare o nouă locaţie, casa Deliei şi a lui Cezar, un loc de vis. Scenariul va avea multe surprize pe care le veţi descoperi de la un episod la altul, scene fierbinţi şi multă acţiune.

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

Elvira Deatcu este Delia, în serialul «VLAD», din toamnă

Diana Sar din serialul “Vlad” iubește doi bărbați, dar nu poate fi cu nici unul. Cum arată actrița în realitate

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net