Vladimir Drăghia s-a făcut băiat de casă. Uite cum gătește la Super cireașa de pe tort

Ultima actualizare:

    Vladimir Drăghia a devenit tată la începutul lunii iuliefoto: arhivă personală
Vladimir Drăghia a devenit tată la începutul lunii iuliefoto: arhivă personală

De când a devenit tată, Vladimir Drăghia este văzut tot mai rar în ipostaze de băiat sexy și rău și tot mai des în postura de băiat de casă. Invitat la ediția de sâmbătă, 25 noiembrie, a emisiunii Super cireașa de pe tort de la Prima TV, Drăghia a făcut dovada talentului său de bucătar.

Super cireașa de pe tort a pregătit pentru sâmbătă, 25 noiembrie, o ediție delicioasă, patru vedete de marcă. Claudia Ghițulescu și Vladimir Drăghia se vor duela în bucătărie cu tânăra Nicole Cherry și îndrăgitul Kamara.

Cele două echipe vor concura pentru titlul de cea mai bună gazdă, arătând că talentul lor nu există doar pe scenă, ci și în bucătărie. De la sarmale tradiționale, până la prepelița cu piure de cartofi, cele patru vedete își vor pune la încercare, pe rând, abilitățile culinare pentru a-i impresiona atât pe adversarii lor, cât și pe maestrul Horia Vîrlan, care îi va supraveghea cu maximă atenție.

Vor reuși Cristina Ghițulescu și Vladimir Drăghia să găsească “ciocănelele de vacă” perfecte pentru a le face pe plac musafirilor? Și, oare, Kamara va aprecia sarmalele de porc gătite de adversarii lui? Puteți vedea asta sâmbătă, 25 noiembrie, la Prima TV într-o nouă ediție a show-ului culinar Super cireașa de pe tort.

image
image
image
image
image
image
adelina pestritu jpg
Stefan Banica si Violeta jpg
delia matache jpg
image png
cub oana roman marius elisei png
familia regala jpg
delia matache mică jpg
andi moisescu si olivia steer