Vocea Rom├óniei 2019. ├Äncep preselec╚Ťiile pentru noul sezon

image
Jura╚Ťii de la Vocea Rom├óniei a╚Öteapt─â concuren╚Ťi pentru noul sezonFoto Facebook

├Äncep preselec╚Ťiile de la Vocea Rom├óniei, iar jura╚Ťii sunt foarte curio╚Öi de ce talente vor avea parte anul acesta. Tr─âie╚Öte-╚Ťi pasiunea la intensitate maxim─â, crezi ├«n vocea ta ╚Öi ╚Ťara ├«ntreag─â te va sus╚Ťine! S─âpt─âm├óna aceasta ├«ncep preselec╚Ťiile pentru sezonul 9 Vocea Rom├óniei!

├Änscrie-te pe vocearomaniei.protv.ro sau vino direct la audi╚Ťii ╚Öi demonsteaz─â c─â tu po╚Ťi fi cel care urc─â pe scena celei mai tari competi╚Ťii a vocilor ╚Öi cel care ├«ntoarce scaunele antrenorilor.

Unde vor avea loc primele preselec╚Ťii ale noului sezon

S-au aflat loca╚Ťiile preselec╚Ťiilor sezonului 9 de la Vocea Rom├óniei, iar jura╚Ťii sunt ├«n c─âutare de cel mai talentat om pentru a-i oferi premiul cel mare.

Pe 24 martie, la hotel NH din Timi╚Öoara, pe 31 martie, la hotel Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie, la hotel Unirea din Ia╚Öi ╚Öi pe 13 ╚Öi 14 aprilie, la hotel Intercontinental ├«n Bucure╚Öti, ├«ncep├ónd cu ora 09:00, sunt a╚Ötepta╚Ťi to╚Ťi cei care au calit─â╚Ťi vocale remarcabile ╚Öi care ├«╚Öi doresc s─â-╚Öi transforme visul de a c├ónta ├«n realitate.

├Änscrie-te pentru sezonul 9 Vocea Rom├óniei, vino la preselec╚Ťii ╚Öi cucere╚Öte o ╚Ťar─â ├«ntreag─â cu timbrul t─âu vocal fantastic ╚Öi cu abilitatea de a face spectacol!

image
Înscrie-te la noul sezon Vocea României
george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png