«What’s Up e prea plângăcios, nici femeile nu sunt aşa sensibile!»

6 septembrie 2018
article img
Solistul nu a fost pregătit fizic pentru probele foarte grele

Marius Ivancea (29 de ani) sau What’s Up, cum îl ştie o ţară întreagă, a acceptat să participe la acest concurs de supravieţuire, dar iată că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din Republica Dominicană, unde se filmează ”Exatlon” (Kanal D). Solistul a cerut să plece acasă, după doar o săptămână de competiţie, epuizat din cauza certurilor interminabile cu membrii echipei sale, dar şi a probelor fizice.

În ediţia de miercuri a emisiunii ”Exatlon”, Cosmin Cernat, prezentatorul competiţie difuzate de Kanal D, a anunţat numele celui de-al doilea concurent care va reveni în România.

article img
Maratonista Mariana Nenu, fostă concurentă, dă de pământ cu solistul care a pierdut bătălia pentru premiul de 100.000 de euro la «Exatlon» (Kanal D)

„A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situaţia lui What’s Up. Din păcate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunţe. Îi dorim cu toţii mult succes în cariera lui artistică”. Dar acesta nu este singurul motiv.

What’s Up nu a avut nici spirit de echipă, bifând mai multe certuri cu colegii săi, inclusiv cu solista Lili Sandu, care i-a deranjat somnul, din neatenţie. După ce a ridicat tonul la ea, Lili a luat foc: „Tu să nu ţipi la mine că vin şi-ţi trag una peste ochi!“.

Odată cu plecarea sa din Republica Dominicană, unde a făcut faţă cu greu probelor fizice, în apă şi în noroi, una dintre fostele concurente ale primei ediţii, nimeni alta decât maratonista  Mariana Nenu, l-a criticat în termeni duri: “E prea plângăcios, ăsta e concurs pentru oameni puternici, siguri pe ei, de fier chiar. Nici femeile nu plâng atât de mult!”, a menţionat ea, pentru wowbiz.ro.

article img
A ieşit plin de noroi din competiţie

Mulţi s-au întrebat însă de ce celebrul cântăreţ, care a dat lovitura cu piesa ”Taxi”, a dorit să intre în lupta pentru premiul de 100.000 €, în condiţiile în care el are serioase probleme cu vederea (n.r. - cu ochiul stâng nu vede mai deloc), iar la acest concurs s-au înscris mai mult sportivi. În plus, deşi medicii români l-au sfătuit să poarte nişte lentile speciale, el a refuzat.

article img
În altă probă a intrat la apă