What's Up e topit după iubita lui: "Dacă la 7 seara nu e acasă, e groasă"

Ultima actualizare:

    Marius şi Simina trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăiFoto: Arhivă personală
Marius şi Simina trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăiFoto: Arhivă personală

După ce s-au bătut în mijlocul străzii şi s-au certat ca la uşa cortului, cei doi amorezi pare că se iubesc mai mult ca niciodată. Mai mult decât atât, Marius Ivancea (25 de ani) de la What's Up şi iubita lui, Simina Costea (24 de ani), vor să aibă un copil şi să-şi petreacă tot restul vieţii împreună.

Este o poveste de dragoste cu năbădăi! După mai bine de patru ani de relaţie, cu multe certuri şi împăcări, Marius şi Simina sunt convinşi că sunt făcuţi unul pentru celălalt: "Ne iubim foarte, foarte tare şi de cele mai multe ori realizăm asta în momente ceva mai dramatice, atunci când ne certăm. Aşa e în viaţă, mai apar şi neînţelegeri. Dar atunci ne dăm seama că nu putem sta unul fără celălalt şi că ne iubim enorm. În general, când petrecem mult timp unul cu celălalt, se petrec tot felul de lucruri. De făcut treabă, de alergat în stânga, în dreapta, de certat pe cum stă pantoful. Dar în momentul în care e şapte seara şi nu e lângă mine acasă, e groasă! Şi atunci îmi dau seama cât de mult o iubesc", a mărturisit Marius pentru Ring.

În prezent, cei doi au planuri seriose împreună şi vor să aibă un copil: "Avem aceleaşi planuri frumoase în continuare şi le avem de vreo ptru ani de zile, şi anume să facem o nuntă, un copil. Băiat ne dorim din tot sufletul, fetiţă îşi doreşte nevastă-mea. Eu îmi doresc să iasă ce o vrea bunul Dumnezeu, numai să vină!", a adăugat Marius pentru Ring.

Cât despre Simina, iubita lui, aceasta e mai îndrăgostită ca niciodată de artist:“Subiectul cu bătaia e de un an de zile, nu putem să batem pasul pe loc cu asta. Suntem foarte ok! Dacă de patru ani de zile suntem împreună şi stăm aproape 24 din 24 împreună, cumva reuşim prin iubirea asta să ne suportăm. O dovadă mai mare ca asta nu ştiu care ar putea fi", a mărturisit Simina pentru aceeaşi sursă.

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png