What’s Up și-a cerut iubita în căsătorie la 33 de zile de la prima întâlnire: „I-am zis: «vrei să fii soția mea pe viață»?”


    Marius Ivancea și iubita lui, Alice Badea
Marius Ivancea și iubita lui, Alice Badea

Marius Ivancea (30 de ani), alias What’s Up, a împlinit 32 de ani azi, 8 februarie. Solistul iubeşte din nou după divorțul cu scandal de Simina Costea. Artistul a fost invitat, de ziua lui, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV, alături de noua lui iubită, Alice Badea, blondina care i-a furat inima la doar o lună după divorț.

Alice este o violonistă talentată cu trup de fotomodel, calităţi ce l-au fascinat pe artist, care a și cerut-o de soție la doar 33 de zile după ce a cunoscut-o. Pentru a marca momentul, cei doi și-au tatuat pe deget un fluture, simbol al dragostei lor. „La 33 de zile de când ne-am cunoscut, am întrebat-o (avea 33 ani) «vrei să fii soția mea pe viață»? Ne-am făcut tatuaje fluturași amândoi pe deget. Nu m-a ținut niciodată un act împreună ce cineva. Noi am simțit că ne poate lega ceva, am făcut fluturașul ăsta, care e fragil ca dragostea”, a mărturisit solistul, în emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV.


    What’s Up și iubita lui, în emisiunea
What’s Up și iubita lui, în emisiunea

Noua parteneră de viaţă a lui What’s Up (32 de ani), Alice Badea, are 35 de ani și este profesoară de muzică şi co-fondator a două şcoli private de muzică din Bucureşti. Alice a colaborat cu cei mai mari artişti din România, printre ei numărându-se Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deeyays şi JO. Dar ea s-a intersectat, pe plan muzical, şi cu What’s Up. Apropiaţii cântăreţului susţin că cea care a adus-o în echipă este chiar Simina, fosta soţie a cântăreţului. „Suntem foarte apropiați, mai suntem și pe contră. Muncim în a ne accepta diferențele. Noi ne bucurăm de iubire în general. Gesturi mărunte și semnificative ne facem periodic”, a spus Alice în aceeași emisiune.

Citește și:

EXCLUSIV Cu ce se ocupă noua iubită a lui What’s Up. Soția Simina este cea care i-a adus-o pe tavă

What’s Up și noua iubită s-au logodit deja? Ce gest romantic au făcut unul pentru celălalt

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
cub kamara png
caine furios jpeg
couple 7353748 1920 jpg
sex jpg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina