X FACTOR 2020. Delia și-a ales concurenții. Italianca Sonia Mosca a cântat ireal și a băgat frica în concurenți

Ultima actualizare:

    Delia merge mai departe cu Alina Dincă, Sonia Mosca și Kalon Raefoto: Antena 1
Delia merge mai departe cu Alina Dincă, Sonia Mosca și Kalon Raefoto: Antena 1

Cu o voce inegalabilă, prezență carismatică și emoție pură, italianca Sonia Mosca a stins din nou lumina la X Factor, vineri seara, în ultima ediție de Bootcamp. Delia nu putea să nu îi dea un scaun, iar Loredana i-a spus, cu toată admirația: "Tu vei fi vei fi stindardul grupei Deliei"! Iată care sunt concurenții cu care cei trei jurați vor merge mai departe, în etapa Duelurilor.

Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales fiecare câte trei concurenți alături de care să treacă și prin Dueluri, ultima etapă înainte de finală, a cărei dată urmează să fie anunțată. Vineri seara a fost rândul Deliei să facă cele mai dificile alegeri de până acum, ediţia sa de bootcamp fiind lider de piaţă la nivelul publicului din mediul urban.

Delia i-a ales pe Kalon Rae, Alina Dincă și Sonia Mosca

Delia a ales să meargă mai departe alături de Kalon Rae, Alina Dincă și Sonia Mosca. Aceasta din urmă i-a ridicat din nou de pe scaune pe cei patru jurați și a primit laude nu doar de la mentorul său. ”Ai o voce fenomenală, foarte rară și mă simt privilegiată să fiu în această postură, în acest show și să am norocul să am în fața mea pe cineva cântând atât de frumos! Sunt absolut convinsă că tu vei rămâne și că vei fi stindardul grupei Deliei. Sunt convinsă că finala va fi foarte interesantă!”, a spus Loredana. Încă de la audiții, Florin Ristei a dat un verict plauzibil legat de Sonia Mosca (27 de ani): ”Mi-ar face o deosebită plăcere ca tu să câștigi X Factor 2020! Mi-ai rupt capul!”, a exclamat atunci juratul. "Provin dintr-o familie de muzicieni. Tatăl meu e baterist, iar mama e solist vocal, este soprană. Aşadar, m-am născut şi am crescut cu muzica", spunea italianca originară din Napoli, pe scena X Factor.

Florin Ristei merge mai departe cu Tiny Tigers, The Super 4 și gemenele Conta

În această săptămână și Florin Ristei a trebuit să facă alegeri dificile, având doar trei locuri de oferit pentru etapa următoare și zece grupuri din care să aleagă. Iar dacă pentru italienii The Super 4 un loc era aproape rezervat, celelalte două grupuri care au obținut un scaun au fost o surpriză plăcută pentru mentorul lor: Tiny Tigers, un grup format din patru puștoaice care nu și-au mai găsit locul în grupa lui Ștefan Bănică, și gemenele Ioana și Diana Conta, care au făcut victime cu cea mai puternică armă a lor – emoția pură!

Fetele lui Ștefan Bănică
Fetele lui Ștefan Bănică

Ștefan Bănică a mizat pe Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi

Săptămâna trecută Ștefan Bănică a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preț pe dorința fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi jurați. La finalul serii, Ștefan Bănică a ales să meargă în etapa următoare alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.

Și grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți! Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etapa următoare.

Citește și:

X FACTOR 2020 Delia a eliminat-o pe Naomi, iubita lui Ristei. Reacția juratului, genială: "Dacă ar fi și cântat, o luam de nevastă"

Cât de îndrăgostit e Florin Ristei de superba Naomi! Gina Pistol și Speak îl tachinează pe Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net