Zăvoranca îi vrea capul lui Tudy

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu  i-a declarat război  fostului amant
Oana Zăvoranu i-a declarat război fostului amant

S-au iubit pe furiş, iar ea şi-a riscat căsnicia cu Pepe. Cine ar fi crezut că, după cinci ani de la momentele pasionale, Oana Zăvoranu se va transforma dintr-o amantă desăvârşită în cel mai mare duşman al lui Tudy? Vedeta i-a declarat război fostului amorez pe care-l vrea demis.

Pe vremuri îl alinta Tudy, acum îl consideră “penibil, jenant şi jignitor”. Aceste cuvinte au fost folosite de Oana Zăvoranu (43 de ani) la adresa fostului ei amant Tudor Ionescu (31 de ani), care de săptămâna trecută este viceprimarul Capitalei. Nu-l susţine sub nici o formă. Ba, dimpotrivă! Îl vrea demis din funcţie şi, ca atare, a lansat o petiţie pe pagina sa de Facebook.

“Semnaţi şi voi dacă nu vreţi să ne lăsăm oraşul pe mâna unui om cu o imagine pătată, fără viziune şi fără experienţă. Bucureştiul nu este filmuleţ pornografic. Avem nevoie de oameni frumoşi, serioşi şi responsabili”, le-a transmis Oana fanilor. Aproape 300 de persoane au semnat până acum petiţia.

Querida nu este singura care cere demiterea lui Tudy de la Primăria Capitalei. Alex Tocilescu, scriitor şi jurnalist, care a candidat la Consiliul General al Bucureştiului, a lansat o petiţie. La fel şi Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei.

Tudy se apără şi spune că are trei facultăţi, două  masterate şi o afacere cu vinuri. “Munca mea e cea pe care o vedeţi aici. Viaţa mea personală nu o discut”, a declarat vicele. Acesta a fost ales viceprimar prin votul consilierilor generali pe 7 iulie, în prima şedinţă de consiliu. El este susţinut de ALDE, formaţiunea condusă pe Călin Popescu Tăriceanu, naşul său de botez.

S-a masturbat pentru Oana

Tudy a devenit celebru în 2011, după ce pe Internet au apărut mai multe filmuleţe cu el în timp ce se masturba. O făcea pentru Oana Zăvoranu, amanta sa de atunci, căreia îi adresa cuvinte fierbinţi. Cel care le-ar fi făcut publice, tocmai ca să-l facă de ruşine, ar fi chiar Pepe, soţul încornorat. Cântăreţul a decis ulterior să divorţeze de Oana. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net