Zăvoranca şi-a umplut vila de luminiţe pentru motanul împăiat


  Locuinţa Oanei arată precum casa lui Moş CrăciunFoto: Mihai Ionescu
Locuinţa Oanei arată precum casa lui Moş CrăciunFoto: Mihai Ionescu

Oana Zăvoranu (44 de ani) nu se uită la bani atunci când vine vorba să-şi satisfacă anumite capricii. Sparge mii de euro pe haine şi vacanţe, aşa că nu-i de mirare că iarna asta va plăti o mică avere la lumină şi asta pentru că şi-a “tapetat” vila din Dorobanţi cu instalaţii şi decoraţiuni de Crăciun.

Adoră Crăciunul, iar anul acesta are un motiv în plus să zâmbească. Excentrica Oana Zăvoranu va petrecere Sărbătorile cu soţul ei, palestinianul Alex Ashraf (30 de ani), dar şi cu iubirea vieţii ei, motanul Marty. Cel din urmă, mort în august 2015, a fost dezgropat şi împăiat de stăpâna sa, care n-a mai suportat să nu-l aibă aproape. Zăvo spune că i-a păstrat inclusiv organele interne, într-o cutie asemănătoare cu una de bijuterii, iar sângele i l-a pus într-o amuletă. Fericită, bruneta şi-a transformat casa într-o oază de lumină. Pe garduri se caţără moşii simpatici, brăduţii din faţa casei sunt împodobiţi, în curte tronează un om de zăpadă imens care le face cu mâna trecătorilor, iar vila a fost toată “îmbrăcată” în luminiţe albe.


  Ilie şi Brigitte au pus ghirlande luminoase la ferestreFoto: Mihai Ionescu
Ilie şi Brigitte au pus ghirlande luminoase la ferestreFoto: Mihai Ionescu

Tot în Dorobanţi, câteva străzi mai încolo, o altă casă este plină de luminiţe colorate. Aici locuiesc Ilie Năstase (71 de ani) şi Brigitte (40 de ani). Brazii au instalaţie multicoloră, iar la ferestre atârnă ghirlande luminoase. La balcon se poate vedea chiar şi un brăduţ împodobit cu instalaţie de culoare roşie, semn că soţii Năstase n-au mai avut răbdare până de Ajun.


  Romaniţa a împodobit casa simplist, dar cu gustFoto: Mihai Ionescu
Romaniţa a împodobit casa simplist, dar cu gustFoto: Mihai Ionescu

Şi Romaniţa Iovan (53 de ani) şi-a împodobit casa de Sărbători. Vila creatoarei de modă din Primăverii e decorată simplist, dar cu gust. La ferestre, Romaniţa a agăţat ghirlande albastre, iar de pe acoperiş curg şiraguri de luminiţe albe.


  De pe acoperişul lui Pepe curg şiraguri de luminiţeFoto: Mihai Ionescu
De pe acoperişul lui Pepe curg şiraguri de luminiţeFoto: Mihai Ionescu

Mirosul Sărbătorilor se simte şi-n vila lui Pepe din Pipera. Cântăreţul şi-a împodobit etajul cu o perdea de lumini albe. La câţi metri de instalaţie a folosit, cu siguranţă artistul are cea mai luminoasă casă de pe strada sa.

Până la 14 grade, în ziua de Crăciun

Valul de aer rece care s-a abătut asupra ţării noastre se va risipi mâine, în ziua de Ajun. Meteorologii ANM avertizează că până mâine noapte, la ora 22.00, vântul va prinde viteze de până la 70 km/h la munte, unde va viscoli zăpada. Însă, de astăzi, se va încălzi uşor. Vor fi până la 3 -7 grade în toată ţara, la prânz, duminică vor fi până la 9 grade în sud şi în vest, dar în timpul nopţilor vor fi temperaturi scăzute sub zero grade. Însă în ziua de Crăciun apare soarele în toate regiunile. Vor fi până la 14 grade în Oltenia, 12 grade la Bucureşti şi în Constanţa, 8 grade la Botoşani şi 4 grade la Cluj-Napoca. Vremea se va menţine mai caldă decât ar fi normal şi a doua zi de Crăciun, cu maxime în jur de 10 – 12 grade, dar şi de Sfântul Ştefan. Va fi zăpadă doar la munte, la altitudini mai mari, şi vor fi precipitaţii mixte astăzi, inclusiv în Capitală.

Vedetele au tăiat porcul 


  “Haiducul” Cristian Caloeanu, selfie cu porcul sacrificat
“Haiducul” Cristian Caloeanu, selfie cu porcul sacrificat

Cristian Caloeanu (45 ani) de la Trupa Haiducii este un bucătar desăvârşit. În fiecare an, ”haiducul” se preocupă din timp pentru a avea bucate speciale de Sărbători. De aceea, şi în acest an, Cristian a tăiat porcul încă de acum câteva zile, pentru a avea timp să prepare cârnaţi, să facă jumări şi să-şi pregătească din timp carnea pentru sarmalele de Crăciun. Haiducul Cristian a împărţit porcul cu cei din familie şi pentru că are spirit de umor el s-a fotografiat lângă animalul sacrificat cu următorul mesaj ”scos de la spa”.


  Ovidiu Lipan Ţăndărică, la tăiatul porcului, alături de prieteni
Ovidiu Lipan Ţăndărică, la tăiatul porcului, alături de prieteni

Ovidiu Lipan Ţăndărică (64 ani) a tăiat şi el un porc pentru masa de Crăciun la o pensiune de lângă Câmpulung Muscel. Artistul a petrecut la tăierea porcului cu prietenii dragi, printre care s-a aflat şi Noris Măgeanu. (Tatiana Solomon)

Flash news

 • A venit vacanţa cu trenul din Franţa! Elevii şi preşcolarii au intrat de astăzi în vacanţa de iarnă, care va dura trei săptămâni. Aşadar, copiii se vor întoarce la şcoală luni, 15 ianuarie 2018. Conform calendarului Ministerului Educaţiei, următoarea vacanţă, cea dintre semestre, va fi în perioada 3 – 11 februarie 2018.
 • Peste 300.000 de români vor pleca, în acest an, în vacanţă de Crăciun şi Revelion, cu 20-30% mai mulţi faţă de anul trecut, potrivit  news.ro. Cele mai căutate destinaţii sunt staţiunile de pe Valea Prahovei, pensiunile rurale din Bucovina şi Bran-Moeciu, unde pachetele s-au vândut încă de acum câteva luni. La fel de solicitate au fost şi oraşele europene unde se organizează târgurile tradiţionale de Crăciun, precum Viena, Budapesta, Paris. Pentru Revelion, românii au optat pentru locurile exotice precum Thailanda, Republica Dominicană, Maldive ori Dubai, unde o vacanţă ajunge şi la 3.000 de euro.
 • Poliţiştii constănţeni au confiscat aproape patru tone de articole, care ar fi urmat să fie vândute ilegal, potrivit news.ro. Autorităţile au depistat joi patru persoane care transportau sute de cutii cu obiecte pirotehnice. Ele au fost prinse în localitatea Eforie Nord, în timp ce transferau dintr-o autoutilitară în alta mai multe cutii cu articole pirotehnice pe care voiau să le vândă ilegal.
 • Mobilizare de forţe pentru ca Sărbătorile românilor să fie lipsite de incidente! Aproximativ 8.200 de poliţişti, 5.500 de jandarmi, 4.100 de poliţişti de frontieră şi 5.100 de pompieri vor acţiona zilnic, în perioada 23 - 26 decembrie. Potrivit reprezentanţilor Ministerului de Interne, peste 1.400 de poliţişti rutieri vor fi la datorie, pentru a-i depista pe şoferii care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pe vitezomani. Astfel că în toată ţara se va acţiona cu 335 autospeciale dotate cu aparate radar.
cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
zodii care imprumuta bani jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
cub codruta filip png
Nicolae Balcescu jpg
Luis Suarez FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu