Zeţa, afară din liceu că a pozat sexy!

Ultima actualizare:
E de trei ani la «Mondenii»
E de trei ani la «Mondenii»

Adolescentă rebelă, simpatica vedetă de la „Mondenii" a păşit în showbiz în clasa a XII-a, când a pozat într-o revistă, cu sânii goi.

Gestul ei a fost aspru taxat de directorul Colegiului Naţional „I.L Caragiale", care a hotărât în consiliul profesoral să fie exmatriculată.

Mereu veselă, zvăpăiată, pusă pe distracţie şi frumoasă de pică. Aşa şi-o amintesc foştii colegi de liceu pe Mirela Zeţa, de la „Mondenii" (Prima TV). Elevă a Colegiului Naţional „I.L Caragiale", carismatica brunetă îşi dorea cu ardoare o carieră în showbiz, astfel că, în clasa a XII-a, a acceptat cu zâmbetul pe buze să-şi arate nurii într-o revistă.

Îndrăzneţul pictorial a făcut deliciul tuturor colegilor, însă a pus pe jar profesorii, care s-au scandalizat şi au recurs la măsuri extreme. Vestea că una dintre elevele eminente a pozat nud a făcut înconjurul liceului, Mirela a fost chemată în consiliul profesoral, iar decizia a fost una usturătoare.

Zeţa a fost exmatriculată cu drept de reînscriere la o altă şcoală, astfel că a devenit elevă a liceului „Spiru Haret".

Colegii au primit-o foarte bine, iar băieţii îi dădeau târcoale, asaltând-o cu multe complimente şi chiar cu propuneri indecente. Bruneta s-a hotărât pe repede înainte, chiar la sfârşitul liceului, să dea examen la Facultatea de Actorie, iar faptul că este total dezinhibată a ajutat-o de minune pe parcursul celor patru ani de facultate.

Contactată telefonic, vedeta de la „Mondenii" nu a infirmat incidentul: „Nu comentez. Alte comentarii, în nici un caz", a declarat Mirela, pentru Click!

Citeşte şi:

Mirela, Angel şi Andreea fac un trio perfect

Mirela Zeţa, sexy pentru spotul Clickmania!

Acasă la Mirela Zeţa: «Prima ciorbă am făcut-o la 12 ani»

Cele mai senzuale actriţe goale în filmele româneşti

Iată ce fac Mondenii în timpul liber

E de trei ani la «Mondenii»

La 27 de ani, Mirela Zeţa se mândreşte cu o carieră de invidiat. Actriţă cu acte în regulă, absolventă UNATC, bruneta a devenit cunoscută publicului datorită show-ului de divertisment „Mondenii" (Prima Tv), la care a debutat în urmă cu trei ani.

Şi Bianca a avut  probleme în  clasa a IX-a!
Şi Bianca a avut probleme în clasa a IX-a!

Zeţa a colaborat şi cu Teatrul de Comedie şi a participat la festivaluri internaţionale de teatru din Franţa, Mexic, Macedonia şi Chişinău.

Şi Bianca a avut probleme în clasa a IX-a!

Asistenta lui Capatos s-a văzut nevoită să se mute la alt liceu, încă din clasa a IX-a.

„Aveam mari probleme cu profesoara de engleză. Mă asculta tot timpul, mă punea să dau lucrările singură, la catedră. Am clacat, nu mai puteam suporta şi m-am mutat la alt liceu, din Petroşani, în Deva".


    Şi Bianca a avut  probleme în  clasa a IX-a!
Şi Bianca a avut probleme în clasa a IX-a!

Mărul discordiei? Tânăra profesoară avea uin iubit arătos, care îi făcea ochi dulci Biancăi: „Venea tot timpul să o ia de la liceu şi se uita lung după mine", ne-a mai spus blonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net