Zina Dumitrescu a murit. Refuza să mai mănânce şi să mai comunice

image
Acesta este căminul din Ghermănești, unde a locuit Zina Dumitrescu

Vestea că Zina Dumitrescu a murit i-a şocat pe apropiaţi, mai ales că cea supranumită “Doamna Modei româneşti” declara de curând că şi-a revenit din depresie şi că este mai liniştită. Zina Dumitrescu a murit azi, 28 martie, la vârsta de 82 de ani, la azilul din Ghermăneşti, unde era internată din 2012.

Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani, iar în ultima perioadă parcă şi-a dorit să-şi găsească liniştea mai repede. Asta pentru că, aşa cum surse medicale au povestit pentru Click!, fosta creatoare de modă a refuzat să mai lupte pentru viaţă. “Acum o jumăte de oră, adică în jurul orei 15.00, SMURD-UL a preluat cazul în urma apelului efectuat, iar săptămâna trecută, la azilul din Ghermăneşti a fost chemată Ambulanţa. Zina Dumitrescu a refuzat internarea, deşi starea ei de sănătate era vizibil alterată, refuza să mai mănânce şi să mai comunice cu cei din jur”, au declarat surse medicale pentru Click!

Zina Dumitrescu a murit la 82 de ani. Ultimii 7 i-a petrecut la azil

Din anul 2012, Zina Dumitrescu a fost internată de unicul fiu, Cătălin Negreanu, la stabilimentul pentru bătrâni din Ghermăneşti, judeţul Ilfov. Aici a avut parte de îngrijire şi de asistenţă medicală, însă la un moment dat au apărut şi probleme. Iar asta din cauza datoriilor care s-au strâns în contul Zinei Dumitrescu şi pe care fiul nu le mai achitase. Iată ce ne declara, în 2016, patronul azilului, Ioan Cassian.

image
Ion Cassian avea grijă ca Zinei Dumitrescu să nu-i lipsească nimic

”Problemele au apărut în urmă cu un an (n.r. 2015). Fiul Zinei nu a mai plătit deloc. Nu doar că nu a mai plătit, dar şi-a închis şi telefonul şi nu am mai avut cum să dăm de el. Nici măcar prin prieteni sau cunoştinţe nu am reuşit să-l găsim. Sincer să vă spun, habar nu am dacă a fost plecat din ţară, cert este că nici mama lui nu l-a mai văzut. Cât despre azil, taxa nu a mai fost plătită din vara trecută. În total sunt vreo 300 de milioane de lei vechi datorie. Eu nu mă refer aici doar la cazare, au fost şi alte costuri, tratamente, medici, pastile, pe care mi le-am asumat eu. Cert este că şi înainte, când Cătălin o vizita pe Zina, ce-i drept destul de rar, au fost probleme, pentru că plătea greu, întârzia în fiecare lună cu banii. Mama Zina are pensie, însă o primeşte Cătălin, fiul ei. Au fost situaţii când trebuia să-l informăm despre starea ei de sănătate, ori ea voia să vorbească cu fiul ei, şi nu ştiam ce să-i spunem. Am încercat de fiecare dată să o menajăm în privinţa situaţiei, ca să nu-şi facă griji”, a declarat Ion Cassian, patronul azilului din Ghermăneşti, unde taxa lunară pentru un pacient este de 2.500 de lei, dar poate varia în funcţie de complexitatea problemelor de sănătate.

image
Acesta este căminul din Ghermănești, unde a locuit Zina Dumitrescu
cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
63326256 403 jpg
Trupele speciale rusesti Speţnaz
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg