Zina Dumitrescu a vorbit cu fiul chiar înainte să moară. Declaraţii emoţionante

Cătălin Negreanu jpeg
Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu a murit azi, 28 martie, la vârsta de 82 de ani. Celebra creatoare de modă s-a stins la azilul din Ghermăneşti unde era internată din 2012, când fiul Cătălin Negreanu a decis că aceasta era cea mai bună soluţie pentru mama lui. În ultimii ani, cei doi nu au avut o relaţie foarte apropiată, tânărul fiind stabilit în Elveţia. patronul azilului, Ioan Cassian, a declarat că Zina şi băiatul ei au vorbit la telefon cu 20 de minute înainte ca ea să îşi dea ultima suflare.

Zina Dumitrescu a murit azi, 28 martie, în jurul orei 15.00, iar la azilul din Ghermăneşti urmează să se stabilească detaliile înmormântării. patronul stabilimentului, Ioan Cassian, le-a povestit jurnaliştilor cum au fost ultimele clipe de viaţă ale Zinei Dumitrescu. "A vorbit la telefon cu fiul ei, Cătălin, cu 20 minute înainte să se stingă. Au plâs amândoi, a fost emoţionant. În ultima perioadă a fost vizitată săptămânal de fostele ei eleve, Valentina Pelinel şi Dana Androne, care îi aduceai fructe, dulciuri, stăteau de vorbă cu ea şi încercau să îi ridice moralul".

image
Zina Dumitrescu a murit pe 28 martie, la 82 de ani

Unicul fiu al Zinei, Cătălin Negreanu, stabilit în Elveţia, a revenit la sentimente mai bune anul acesta, de când a auzit că starea de sănătate a mamei lui se înrăutăţeşte, aşa că a început să o viziteze mai des. “Fiul ei este în țară, vine la ea, o vizitează, îi aduce de toate, fructe, mâncare, tot ce îi trebuie. Din păcate, nu este nimic schimbat la starea sa de sănătate. Nu își mai dorește să lupte pentru viața ei, nu mai vrea să depună nici un efort pentru a trăi”, ne declara, în februarie, directorul azilului, Ion Cassian. 

image
Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu

Oana Turcu: "Fiul a venit la ea în vizită cu un notar"

Într-o intervenţie la Antena Stars, Oana Turcu a povestit un episod şocant legat de Zina Dumitrescu şi de fiul ei. „Sunt şocantă, am sperat că o să fie bine. Am văzut-o cu puţin timp înainte. Am reuşit să-i iau ultimul interviu. Când am văzut-o, doamna Zina era într-o stare gravă şi nu atât fizic, sufletul ei era rănit. Înainte de interviu am stat de vorbă cu multe persoane şi am aflat că fiul fusese acolo cu un notar în vizită la doamna Zina. Primise 3-4 portocale din partea fiului ei la prima vizită, iar la cea de-a doua vizită acele portocale nu au mai fost în sacoşa fiului său. Ceea ce am simţit şi din vocea Zinei Dumitrescu a fost durere pentru că fiul tău a venit la tine aflând că nu eşti bine, doar ca să-ţi ia nişte semnături. A evitat destul de mult să povestească ce s-a întâmplat cu fiul în vizită”, a spus Oana Turcu la Antena Stars.Citeşte şi:

Zina Dumitrescu a murit. Refuza să mai mănânce şi să mai comunice

Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de modă era internată de 7 ani la azil

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
soldati rusi
tiruri 2 jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png